Cadde Konserler geçidi

Konserler geçidi

30.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ünlü isimleri ülkemizin farklı bölgelerinde sevdikleriyle bir araya gelip, müzik coşkusu yaşattı

Konserler geçidi

Ülkemizde müzik alanında önde gelen isimler, çeşitli bölgelerde sahne aldı. Kimi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nnı erkenden kutlarken kimi de pandemi yasaklarının bitmesiyle sahneye dönmenin heyecanını yaşadı. Seyircileri ve sahneleri çok özlediğini ortak bir dille açıklayan yıldızlar, hayranlarına müzik ziyafeti çekti. İşte o konserler...

Haberin Devamı

FUNDA ARAR

Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Kaya Palazzo Girne’de sahne aldı. Geceye Songül Sarpbaş imzalı siyah elbisesiyle çıkan Arar, şıklığıyla izleyenlerden tam not aldı.

EDİS

Edis, Fişekhane’de, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

KENAN DOĞULU

Yaz boyunca konser maratonunda olan Kenan Doğulu da kapanışı Çeşme ve Bodrum konserleriyle yaptı. Sanatçı, KerkiSolfej organizasyonuyla BtcTurk PRO sahnesinde dinleyicileriyle buluştu.

BÜLENT ORTAÇGİL

Bülent Ortaçgil ve rock müziğin sıra dışı grubu Redd, Turkcell Vadi Açıkhava sahnesinde buluştu.

BURAY

Kerki Solfej organizasyonuyla gerçekleşen ‘Tiktak’la Park Et Seyret’ konserlerinin ikinci akşamında Buray, İstanbullularla buluştu. Şarkıcı, Maltepe Açıkhava Gösteri Merkezi’ni arabalarıyla dolduran sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

SONER ARICA

Soner Arıca, geçtiğimiz akşam Rixos Premium Göcek’te müzikseverlerle buluştu. Göceklilerin yoğun ilgi gösterdiği konserinde geçmişten günümüze hitlerini söyleyen şarkıcı, 2.5 saat sahnede kaldı.

CEYLAN ERTEM

Ceylan Ertem, Kartal Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Barış Haftası nedeniyle düzenlenen ‘Kartal Zafer ve Barış Haftası’ etkinliklerinin ikinci gününde sahne aldı.