Cadde Kourtney Kardashian'dan bikinili poz

Kourtney Kardashian'dan bikinili poz

18.08.2021 - 11:57 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Travis Baker ile gündemden düşmeyen Kourtney Kardashian, şu sıralar Meksika’da tatilin keyfini sürüyor. Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaşan Kourtney Kardashian, bikinisiyle hayranlarından tam puan aldı.

Kourtney Kardashiandan bikinili poz

Kourtney Kardashian sevgilisi Travis Baker ile birlikte Meksika’da denizin ve güneşin keyfini sürüyor. Rengarenk desenli bikinisiyle üç farklı fotoğraf paylaşan Kourtney Kardashian’ın gönderisinin beğeni sayısı üç milyonu aşmış durumda.

Kourtney Kardashiandan bikinili poz

Haberin Devamı

"SENİNLE HER ŞEY MÜMKÜN"
Müzisyen Travis Baker ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Kourtney Kardashian, her fırsatta ilişkisinde ne kadar mutlu olduğunu dile getirmekten çekinmiyor.

Uçak kazasında ölümden dönen 45 yaşındaki Travis Barker, 13 yıl sonra fobisini 42 yaşındaki sevgilisi Kourtney Kardashian sayesinde yendi. ABD'li rockçı sevgilisine "Seninle her şey mümkün" paylaşımıyla teşekkür etti.

Kourtney Kardashiandan bikinili poz

Çift Meksika tatiline Kourtney Kardashian’ın annesi Kris Jenner ve annesinin erkek arkadaşı Corey Gamble ile birlikte gitti. Dörtlünün Kourtney Kardashian’ın kız kardeşi Kylie Jenner'ın özel beyaz jetinde seyahat ettiği iddia edildi.