Cadde Küçük İbo'dan İbrahim Tatlıses paylaşımı! Almanya'da bir araya geldiler

Küçük İbo'dan İbrahim Tatlıses paylaşımı! Almanya'da bir araya geldiler

23.05.2022 - 19:14 | Son Güncellenme:

Henüz 12 yaşında çıkardığı albümle şöhreti yakalayan şarkıcı Küçük İbo, sahnelere geri döndü. Şimdi 38 yaşında olan şarkıcı gerçek adıyla Halil İbrahim Küçük, son paylaşımıyla gündem oldu. Küçük İbo, İbrahim Tatlıses ile bir araya geldiği anda çekilen fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Küçük İbodan İbrahim Tatlıses paylaşımı Almanyada bir araya geldiler

Gerçek adı İbrahim Halil Küçük olan 90’ların çocuk yıldızını tüm Türkiye ‘Küçük İbo’ olarak tanıdı. Artık büyüyen ve 38 yaşına basan Küçük, zaman zaman sosyal medya paylaşımları bazen de açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

"SÜTÜNÜ İÇ YAT"

Daha önce verdiği bir röportajda "Çocuğun olsa, 12 yaşında sahneye çıkarır mısın?' sorusuna yanıt veren ünlü isim, "Asla! 'Sütünü iç, yat' diye yatağına atarım. Ama ben pişman mıyım, asla" cevabını vermişti.

Küçük İbodan İbrahim Tatlıses paylaşımı Almanyada bir araya geldiler

Küçük İbo, geçtiğimiz aylarda da Karadeniz turnesine çıkmıştı. Samsun'da başlayan turnenin ikinci durağı Fatsa Maksim Gazinosu olmuştu.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA..."

Konserinin ardından açıklamalarda bulunan Küçük İbo, "12 yaşımda albüm çıkartmam ve şöhret olmam hataydı. Şimdiki aklım olsa daha geç yaşta albüm çıkartırdım. Daha bilinçli hareket ederdim" ifadelerini kullanmıştı.

Küçük İbodan İbrahim Tatlıses paylaşımı Almanyada bir araya geldiler

TATLISES İLE BULUŞTU

Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan Küçük İbo, 'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses ile bir araya geldi. Tatlıses ile çektirdiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan İbrahim Halil Küçük, paylaşımına şu notu düştü:

Haberin Devamı

Bugün benim için çok özel bir gün. Üzerimde çok emeği olan sevgili imparator İbrahim abimle Almanya Stuttgart’ta güzel bir buluşma oldu. Allah uzun ömürler versin.

BİR ANDA TANINDI

İbrahim Tatlıses'in Urfa'daki konseri sırasında sahneye fırlayan Küçük İbo, sonrasında İbo Show'a konuk oldu ve bir anda şöhreti parlamıştı. Ardından 1997-2000 yılları arasında Küçük İbo adlı bir dizide rol aldı. Şöhretler Kebapçısı (TV Dizisi) 2003, Dumanlı Yol (TV Dizisi) 2002, Dumanlı Yol 2001 gibi yapımlarda da rol alan ünlü isim, türkü söylemeye de devam etti.

Küçük İbo'nun 'Ayrılık Acısı', 'Hasret Sona Erdi Bugün', 'Yüreğim Yanıyor', 'Sensiz Olmuyor Gülüm', 'Hancı', 'Sahnede' adlı 6 albümü var.

Küçük İbodan İbrahim Tatlıses paylaşımı Almanyada bir araya geldiler