Cadde KÜRKÜ YURT DIŞINDA GiYENLER VAR

KÜRKÜ YURT DIŞINDA GiYENLER VAR

22.11.2013 - 20:29 | Son Güncellenme:

Yıldırım Mayruk, “Kürk yapandan da giyenden de nefret ediyorum” diyen Ajda Pekkan için “Geçen sene Paris’te karşılaşırken görmemezlikten geldi, üzerinde kürk kapüşonu vardı. Kürkü burada değil yurt dışında giyenler var” dedi.

KÜRKÜ YURT DIŞINDA GiYENLER VAR

2023’E HiKAYELER

Haberin Devamı

Yıldırım Mayruk’un “2023’e Hikayeler” koleksiyonu, önceki gece bir defileyle tanıtıldı. Geliri Alzheimer Derneği’ne bırakılan defilede eski ve yeni mankenler aynı podyumda yürüdü

KÜRKÜ YURT DIŞINDA GiYENLER VAR

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk, “2023’e Hikayeler XXII, MODE-ON” koleksiyonunu önceki gün görücüye çıkardı.
Park Bosphorus İstanbul Hotel’de gerçekleşen ve yaklaşık 1200 davetlinin hazır bulunduğu defileden elde edilen gelirin tamamı Alzheimer Derneği’ne bırakıldı. Barbaros Şansal’ın konseptini hazırladığı, 82 parçadan oluşan koleksiyonu Türk ve aralarında Kolombiya, Sırbistan ve Moğolistan’dan gelen modeller tanıttı. Koleksiyon için yaklaşık 150 kişi gece gündüz iki ay çalıştı. Eski ve yeni kuşak mankenlerin podyumda yürüdüğü renkli koleksiyona dekolte ve transparanlar damga vurdu.
İki seans halinde gerçekleşen defilede Deniz Pulaş, Ebru Ürün, Yüksel Ak, Sema Şimşek, Seda Ertan, Yelda Kara gibi bir döneme damga vurmuş ünlü modeller yıllar sonra tekrar podyuma çıktı. Eski ve yeni kuşak mankenlerin tanıttığı defileyi aralarında Bülent Ersoy, Türkan Şoray, Ebru Sanver, Derin Mermerci, Siren Ertan, Gönül Yazar, Sema Çelebi, Neylan Vardar gibi sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri izledi.

Haberin Devamı

KÜRKÜ YURT DIŞINDA GiYENLER VAR

‘HAKAN’IN iÇi BOŞMUŞ’

Tepeden tırnağa siyahlara bürünen Bülent Ersoy hazırladığı kıyafetlerin parasını ödemediğini iddia eden
Hakan Akkaya’yı topa tuttu: “Ekranda oturup öyle ahkam kesen o çocuğun içinin bu kadar boş olacağını düşünmemiştim. Demek ki, gösteriş yerindeydi ama icraat sıfırmış. Neticede pantolonu zaten fotoğraf çekimlerinde giydim bir de eldiven kullanıldı. Onun için de 1500-2000 TL verildi.”