CaddeKurtlar Vadisi Pusu'da Polat'a öpüşme yasağı!

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'a öpüşme yasağı!

14.10.2014 - 11:28 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu'nun başrol oyuncusu Polat Alemdar 8 yıl önce Sharon Stone'la dizide buluşmuştu. Sharon Stone'la yeniden çalışmak için plan yapan Necati Şaşmaz'a eşi Nagehan Kaşıkçı'dan engel geldi.

Kurtlar Vadisi Pusuda Polata öpüşme yasağı

Habertürk'ten Faik Erdemli'nin haberine göre; Hollywood yıldızı Sharon Stone, 8 yıl önce Andy Garcia’yla Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la öpüşme sahnesi büyük olay olmuştu. Kurtlar’ın yeni bölümlerinde bir kez daha rol alan Andy Garcia’nın ardından Sharon Stone’un da tekrar Şaşmaz’la kamera karşısına geçmeye hazırlandığı ancak projenin kıskançlık krizi yüzünden rafa kalktığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ SİLDİRTTİ

Şaşmaz'ın Sharon Stone’u da tekrar diziye dahil etme planını, 8 yıl önceki öpüşme görüntülerinin yeniden gündeme gelmesi kaygısıyla bozan eşi Nagehan Kaşıkçı, güzel yıldızın diziye katılmaması yönünde eşine baskı uyguladı. Bununla yetinmeyen Kaşıkçı, Şaşmaz’dan Stone ile yıllar önce çekilen öpüşme sahnelerini de internet sitelerinden kaldırtmasını istedi.

24 KEZ TEKRAR

Şaşmaz, 8 yıl önce Sharon Stone’la birlikte oynadığı öpüşme sahnesi için “Çok acemi bir iş çıkardım. Öpüşme sahnesini 24 kez tekrar ettik” demişti.

KEŞFETYENİ
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'

Cadde | 29.04.2025 - 07:27

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.

Yazarlar