Cadde Kuruçeşme Açıkhava'nın 'Mavi Boncuk'u! Boğaz, Emel Sayın'la parladı

Kuruçeşme Açıkhava'nın 'Mavi Boncuk'u! Boğaz, Emel Sayın'la parladı

24.06.2023 - 12:36 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Usta sanatçının performansı ve eşsiz repertuvarıyla dolu dolu geçen gece, Yeşilçam nostaljisi yaşayan dinleyicilere keyifli bir müzik yolculuğu yaşattı.

Kuruçeşme Açıkhavanın Mavi Boncuku Boğaz, Emel Sayınla parladı

Emel Sayın hayranları, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’ni saatler öncesinden tıklım tıklım doldurdu. İlginin yoğun olduğu gecede duayen sanatçı, sahneye çıkar çıkmaz müzikseverler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

KURUÇEŞME SAHNESİNE GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

Taş detaylı, gösterişli, sarı elbisesiyle yıllara adeta meydan okuyan Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu. Müzikseverlere seslenen usta sanatçı, “Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim beni böyle sıcacık karşıladığınız için. İyi ki geldiniz" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Kuruçeşme Açıkhavanın Mavi Boncuku Boğaz, Emel Sayınla parladı

YEŞİLÇAM FİLMLERİNİN UNUTULMAZ ŞARKILARI YENİDEN CANLANDI

Dev orkestrasıyla göz dolduran Emel Sayın, ‘Rüyalar Gerçek Olsa’dan ‘Mavi Boncuk’a, ‘Eski Dostlardan’ ‘Feride’ye uzanan eşsiz repertuvarıyla dinleyicilerini Yeşilçam’da keyifli bir yolculuğa çıkardı.

Kuruçeşme Açıkhavanın Mavi Boncuku Boğaz, Emel Sayınla parladı

Şarkılarını rol aldığı filmlerinin görüntüleri eşliğinde seslendiren sanatçı, duygusal şarkılarıyla hüzünlendirdi, hareketli şarkılarıyla tüm sevenlerini yerine oturtmadı. Paraf Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisi, ne Emel Sayın’a ne de şarkılarına doyamadı.

Kuruçeşme Açıkhavanın Mavi Boncuku Boğaz, Emel Sayınla parladı

Haberin Devamı

ŞARKI İSTEKLERİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Hayranlarıyla olan samimi sohbetiyle de takdir toplayan ünlü sanatçı, büyüleyici performansıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı. Kuruçeşme dinleyicisinin şarkı isteklerini geri çevirmeyen Sayın, zarif hareketiyle gönülleri feth etti. Müzik ziyafetine ara vermeden sahnede iki saat kalan usta sanatçı hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.