Cadde Kuruluş Osman Aygül Hatun öldü mü? Aygül rolünü oynayan Buse Arslan diziden ayrıldı mı, kimdir?

Kuruluş Osman Aygül Hatun öldü mü? Aygül rolünü oynayan Buse Arslan diziden ayrıldı mı, kimdir?

16.06.2022 - 00:56 | Son Güncellenme:

Kuruluş Osman dizisinde Buse Arslan'ın hayat verdiği Aygül Hatun'un hayatı, sezon finali bölümü ile gündeme geldi. Yenişehir'e ilerleyen Osman Bey ve adamları ile birlikte mücadele eden kadınlar arasında bulunan Aygül, hayati bir yara alıyor. Cerkutay'ın kollarında görülen Aygül Hatun öldü mü?

Kuruluş Osman Aygül Hatun öldü mü Aygül rolünü oynayan Buse Arslan diziden ayrıldı mı, kimdir

Aygül Hatun karakteri ile ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'da izleyici karşısına çıkan Buse Arslan'ın dizideki varlığı merak konusu oldu. Dizi 98. bölümle sezon arası veriyor. Ancak hemen öncesinde Aygül Hatun'un kanlar içinde yerde haraketsiz yatışı akılları çeşitli sorualrı getirdi. Peki, Buse Arslan Kuruluş Osman dizisinden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

AYGÜL HATUN ÖLÜYOR MU?

Buse Arslan'ın hayat verdiği Aygül Hatun, Kuruluş Osman dizisinin sezon finali bölümünde izleyeni erkana kitleyecek. Ok ile yaralanan Aygül, Cerutay'ın kollarında yere seriliyor. Aygül Hatun'un akıbeti ise bölümün ekrana gelmesiyle netleşecek.

BUSE ARSLAN KİMDİR?

Arslan, 29 Aralık 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine ilk kez 2011 yılında konuk oyuncu olarak başladı. Adını duyurduğu proje ise "Benim Hala Umudum Var" dizisidir. 2018 yılında oynadığı dizilerden Kocaman Ailem 'de Berrak Tezcan karakterini canlandırdı ve ardından Kuruluş: Osman'da "Aygül Hatun" karakterine hayat verdi.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Drama Oyunculuk Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.