Cadde 'Kuruluş Osman' dizisinin kadrosuna Almanya'dan sürpriz transfer

'Kuruluş Osman' dizisinin kadrosuna Almanya'dan sürpriz transfer

10.11.2021 - 11:23 | Son Güncellenme:

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı, her çarşamba akşamı ATV ekranlarında izleyici karşısına 'Kuruluş Osman' dizisinin kadrosuna; ünlü Alman aksiyon oyuncusu Yazmeen Baker katıldı.

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Almanyadan sürpriz transfer

Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı 'Kuruluş Osman', ATV ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer almaya devam ediyor.

Haberin Devamı

'Kuruluş Osman’ dizisinin kadrosuna son olarak Alman oyuncu Yazmeen Baker katıldı. Dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek Yazmeen Baker, aksiyon sahnelerindeki üstün yeteneği ve tecrübesiyle tanınıyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait, yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman, yeni bölümüyle 10 Kasım Çarşamba akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Almanyadan sürpriz transfer

YAZMEEN BAKER KİMDİR?
1979 yılında Almanya'da doğan Yazmeen Baker'in babası Alman annesi ise Türk'tür. Almanya'nın Göttingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Annesinin memleketi Mersin'de 3 yaşına kadar yaşamıştır. Kertenkele Yeniden Doğuş dizisinde 'Ateş' karakterini canlandırarak dövüş sahneleri ile kendisine bir hayran kitlesi elde etti.