Cadde Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü, ayrıldı mı? Göktuğ Alp'i oynayan Burak Çelik diziden neden ayrıldı?

Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü, ayrıldı mı? Göktuğ Alp'i oynayan Burak Çelik diziden neden ayrıldı?

02.02.2022 - 22:44 | Son Güncellenme:

Göktuğ diziden ayrıldı mı, neden yok? Burak Çelik, Kuruluş Osman dizisinde Göktuğ Alp karakterine hayat veriyordu. Dizinin son bölümünde Göktuğ, yaralandı ve karaktere hayat veren oyuncu Burak Çelik ise konu hakkında açıklamada bulundu. Osman Bey'in Alplerinden olan Göktuğ Alp neden ayrıldı?

Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü, ayrıldı mı Göktuğ Alpi oynayan Burak Çelik diziden neden ayrıldı

Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba akşamı dizi severlerin beğenisine sunuluyor. Oyuncu kadrosunda yer alan Burak Çelik ise Osman Bey'in en güvendiği isimlerden Göktuğ Alp'e hayat veriyordu. 78. bölümde Göktuğ ağır yara almıştı. İşte, Kuruluş Osman'ın Göktuğ Alp'i Burak Çelik hakkında...

Haberin Devamı

GÖKTUĞ ÖLDÜ MÜ?

Tuzağa düşürülen Osman Bey ve Alpleri, Göktuğ'u karşılarında bulur. Göktuğ Alp, Geyhatu tarafından kılıçtan geçirilir. Role hayat veren Burak Çelik sosyal medyadan veda mesajı yayımladı. Oyuncunun diziden neden çıktığına dair bir detay bulunmuyor.

Burak Çelik, ''İlk günden bugüne varlığını hissettiğim, benden desteğini esirgemeyen ve en büyük motivasyon kaynağım olan değerli seyircilerimize, benimle birlikte her türlü zorlu şartta varını yoğunu ortaya koyarak çalışan ekibime, bu güzel yolculukta yoldaşlık yaptığım değerli oyuncu arkadaşlarıma ve Kuruluş Osman ailesine teşekkür ediyorum.'' şeklinde veda etti.

BURAK ÇELİK KİMDİR?

Çelik, 21 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2013 Best Model of Turkey ve aynı yıl katıldığı Best Model of The World yarışmalarında birinci oldu. Çelik, Karagül dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle oyunculuğa adım attı. Dizide 100 bölüm rol aldı. Ardından "Hayat Sevince Güzel" adlı dizinin başrollerinde yer alan Çelik, Barış karakterini canlandırdı. Söz dizisinde ise Selim karakterini canlandırdı. 2019 yılında Sevgili Geçmiş'te Mahir karakterini oynadı. 2020 yılında Kuruluş Osman dizisine Kongar karakteri ile dahil olmuştu.