Cadde Kuruluş Osman Gonca Hatun öldü mü? Gonca Hatun'u oynayan Emel Dede kimdir, kaç yaşında, diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman Gonca Hatun öldü mü? Gonca Hatun'u oynayan Emel Dede kimdir, kaç yaşında, diziden ayrıldı mı?

24.11.2021 - 22:21 | Son Güncellenme:

Emel Dede, Kuruluş Osman dizisinde Gonca Hatun karakterine hayat veriyordu. Başarılı oyuncu, son bölümde yaralanmış ve izleyenlerin de 'Gonca Hatun öldü mü, diziden ayrılıyor mu?' sorularına neden olmuştu. Emel Dede'den açıklama geldi. Peki, Emel Dede kaç yaşında, nereli?

Kuruluş Osman Gonca Hatun öldü mü Gonca Hatunu oynayan Emel Dede kimdir, kaç yaşında, diziden ayrıldı mı

Kuruluş Osman dizisinin Gonca Hatun'u Emel Dede, dizide öne çıkan karakterler arasındaydı. Ancak oyuncu son bölümle diziye veda ettiğini duyurdu. İstanbul'da doğan Emel Dede, ilk oyunculuk deneyimini Öyle Bir Geçe Zamanki dizisiyle elde etti. İşte, Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u hakkında...

Haberin Devamı

GONCA HATUN DİZİDEN AYRILDI MI?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman'da yeni bir ayrılık gündeme geldi. Son bölümde yaralandığı görülen Gonca Hatun kadrodan çıkıyor. Dizinin Gonca Hatun'u Emel Dede, sosyal medyadan açıklamada bulunarak, ''Bu Çarşamba Gonca için Son Kez...KuruluşOsman Vedalaşmak üzere...'' ifadelerini kullandı.

EMEL DEDE KİMDİR?

Emel Dede, 5 Mayıs 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi alan Emel Dede; ilk oyunculuk deneyimini 2010 yılında rol aldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile yaşamış; Sevda Kuşun Kanadında, Seddülbahir 32 Saat, Alın Yazım, Aşkın Bedeli, Emanet, İsimsizler, Çukur ve Kuzgun dizilerinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterine hayat veren Emel Dede, 1.72 metre boyunda, 52 kilo ve Başak burcudur.

DİZİLERİ

2019 – Kuruluş Osman (Gonca) (TV Dizisi)
2019 – Kuzgun (Meryem’in Gençliği) (TV Dizisi)
2017-2018 – Çukur (Aylin) (TV Dizisi)
2017 – İsimsizler (Berfin) (TV Dizisi)
2016 – Sevda Kuşun Kanadında (Leyla) (TV Dizisi)
2015 – Seddülbahir 32 Saat (Cemile) (TV Dizisi)
2014-2015 – Alın Yazım (TV Dizisi)
2014 – Emanet (TV Dizisi)
2013 – Aşkın Bedeli (TV Dizisi)
2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV Dizisi)