Cadde Kuruluş Osman Mari öldü mü, diziden ayrıldı mı? Mari'yi oynayan Şeyma Korkmaz kimdir?

Kuruluş Osman Mari öldü mü, diziden ayrıldı mı? Mari'yi oynayan Şeyma Korkmaz kimdir?

17.03.2022 - 01:43 | Son Güncellenme:

Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman dizisinde Mari karakterine hayat veriyor. Dizinin son bölümünde zehirlendiği ekrana gelen Mari karakterinin akıbeti sorgulanmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman'ın Mari'si Şeyma Korkmaz kimdir, diziden ayrılıyor mu?

Kuruluş Osman Mari öldü mü, diziden ayrıldı mı Mariyi oynayan Şeyma Korkmaz kimdir

Kuruluş Osman dizisinde Mari rolü dikkat çekiyor. Karaktere ise Şeyma Korkmaz hayat veriyor. Yayımlanan fragmanda zehirlendiği ve ölümle burun buruna geldiği görülen Mari ölecek mi

Haberin Devamı

MARİ ÖLDÜ MÜ?

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Mari'nin hayatı tehlikede. Dizide Mari karakterine ise Şeyma Korkmaz hayat veriyor. Mari'nin zehirlendiği görülen son fragmanda yaşayıp yaşamadığı ise yayımlanan bölümle netleşti. 

Şeyma Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Hoşçakal Mari’m. Tüm Kuruluş Osman ailesine ve seyircisine teşekkür ediyorum. Çok güzel insanlar tanıdım, paha biçilemez deneyimler edindim. Tüm ekibe sağlık, başarı, huzur ve kolaylık diliyorum.'' diyerek veda etti.

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Korkmaz, Kadri ve Sabriye Korkmaz’ın üçüncü çocuğu olarak 20 Aralık 1988 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldi. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve ortaöğretim, lise, üniversite eğitimini Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi.

Haberin Devamı

Şeyma Korkmaz 2019 yılında kendisi gibi oyuncu Cüneyt Mete ile evlendi. Üniversite yıllarında fotomodellik yaptı ve üniversite son sınıfta okurken 2011 yılında TRT-1 ‘de yayınlanan “Hayata Beş Kala” adlı dizide “Yağmur” karakterine hayat vererek oyunculuk kariyerine başladı. 

2011 yılında Star Tv de yayınlanan “Beni Affet” dizisine başrol olarak yer aldı. 2015 yılında “Öyle Ya da Böyle” adlı ilk sinema filminde rol aldı. 2018 yılında Morocco Fas Al Hoceima Uluslararası Film Festivalinden “Kuzey Afrika’nın En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.