Cadde Kutsi kimdir? Kutsi kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Kutsi'nin hayatı...

Kutsi kimdir? Kutsi kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Kutsi'nin hayatı...

17.05.2021 - 21:47 | Son Güncellenme:

Doktorlar dizisiyle bir döneme damga vuran şarkıcı Kutsi kim sorusu öne çıkıyor. Hem müzisyen hem de oyuncu olarak sanat dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Sevenleri ise Kutsi gerçek adı nedir, aslen nereli sorularına yanıt arıyor.

Kutsi kimdir Kutsi kaç yaşında, nereli Şarkıcı Kutsinin hayatı...

Kutsi sahne adı ile bilinen sanatçının tam adı ise Ahmet Kutsi Karadoğan'dır. Lise yıllarında sesi ile dikkat çeken sanatçı ardından şan eğitimi almaya başladı. 2000 yılında ise ilk albümünü sevenleri ile buluşturdu.

Haberin Devamı

KUTSİ KİMDİR?

Kutsi, 16 Mart 1973 tarihinde Malatya'da dünyaya geldi. Lise yıllarında şan dersi aldı, 2000 yılında ilk albümü "Aşk Payını Aldı"yı çıkardı. Uzun bir ara veren ve bu arada çok iyi şarkılar yapan Kutsi, 2005 yılında "Sana Ne" albümünü çıkarttı.

Bir kız kardeşi olan Kutsi, Ayrancı Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Mimarlığı yarıda bıraktı. Oyunculuğuyla da kendini kanıtladıktan sonra 8 yıldır birlikte olduğu Sinem Bayraktutar'la 30.08.2008 tarihinde evlendi. Kutsi'nin 2009 yılında kızı “Ceylin Ada” dünyaya geldi.

Cengiz Kurtoğlu'nun da büyük desteğini alan Kutsi, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor albümünde "Duvardaki Resmin" şarkısı ile sesini daha da duyurmaya başladı. 2006 yılında Doktorlar dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Doktorlar dizisi bittikten bir süre sonra Kahramanlar dizisi ile yeniden ekranlara geldi. Huzur Sokağı isimli dizide "Bilal" karakterini canlandırmaktadır. 2015 yılında Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide Demir Güner karakterini canlandırmıştır. Kutsi'ye Deniz Baysal eşlik ediyordu. 22 Ekim 2016 tarihinde Fox TV'de yayına başlayan "Kalbimdeki Deniz" dizisinde Mirat Deniz karakterini canlandırmıştır. 2019 yılından beri TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde rol almaktadır.

Haberin Devamı

Profesyonel müzisyenlik kariyeri olan Kutsi 5 albüm çıkarmış ve hep hit parçalarıyla çok konuşulmuştur. "Sana Ne, Bomboşum Buralarda, Ağlama Kalbim, Aşkın Gururu, Geçer, Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor, Olay Olacak Aşkımız, Hediyem Olsun, İlan-ı Aşk, Doğum Günü, Konuşmayacağım, Aşk Celladı, Helal Etmiyorum, Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim, Zor Olsa da, Melek ve Kapımı Çal, Son Mektup, Bambaşka, Haram Olsun, Soran Yok" albümlerinin istatistiği bunu kanıtlamaktadır.