Cadde 'La Casa De Papel'in yıldızı Pedro Alonso tanınmaz halde!

'La Casa De Papel'in yıldızı Pedro Alonso tanınmaz halde!

14.03.2022 - 07:45 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü 'La Casa De Papel' dizisindeki 'Berlin' karakteriyle bilinen Pedro Alonso, önceki gün sevgilisive birlikte Boğaz'da yemek yedi. 50 yaşındaki İspanyol oyuncuyu, uzattığı sakalları nedeniyle birçok kişi tanıyamadı.

La Casa De Papelin yıldızı Pedro Alonso tanınmaz halde

'La Casa de Papel' dizisinde hayat verdiği 'Berlin' karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pedro Alonso, Paris'ten geldiği sevgilisiyle birlikte, yakın dostu olarak bilinen işletmeci Erkan Şen ile buluştu. 

Haberin Devamı

Her akşam farklı mekanlarda birlikte vakit geçiren grup, son olarak Boğaz'da bir restoranda yemek yedi. Alonso, “Türk yemeklerini ve İstanbul’u çok özlemiştim. Geçtiğimiz aylarda kitabım için gelmiştim, şimdi de İstanbul ve Boğaz'ın tadını çıkarmak için geldim. Bence İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri” dedi. 

La Casa De Papelin yıldızı Pedro Alonso tanınmaz halde

Uzattığı sakalları ile dikkat çeken Pedro Alonso, alışılmamış tarzıyla birçok kişi tarafından tanınmadı. Alonso, sevgilisi ve Erkan Şen ile poz vermeyi ihmal etmedi.  

"TÜRKLER ÇOK TATLI"
İspanyol yıldız, geçtiğimiz günlerde Taksim'deki bir otelde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Türkiye'ye ikinci kez geldiğini belirten ünlü oyuncu, "Sokağa çıktığında Türklerle büyük bir akış yaşıyorum. Benim hissim bu, hemen bir bağlantı kurduğunu düşünüyorum. Uzun bir süre kalabileceğimiz bir yer. Türkler çok tatlı" dedi.

Haberin Devamı

"EGOMLA SAVAŞIYORUM"
Büyük bir egosu olduğunu ancak onunla baş etmeye çalıştığını anlatan Alonso, "Benim çok büyük bir egom var. Sürekli onu dövüyorum, vuruyorum. Onunla savaşmaya çalışıyorum, her zaman kolay olmuyor" açıklamasını yaptı.

La Casa De Papelin yıldızı Pedro Alonso tanınmaz halde

50 yaşındaki aktör, "Gurur her zaman daha kolaydır, kin kolaydır. Bizi esir alan şeyler egodan gelir. İğne ile o balonu patlatmamız lazım. Benim en sevdiğim sporlardan biri ego balonlarını patlatmak" şeklinde konuştu.