Cadde Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor

Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor

30.03.2023 - 15:45 | Son Güncellenme:

İlişkisini gözlerden uzak yaşayan Lana Del Rey, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcının, müzisyen Evan Winiker ile nişanlandığı öğrenildi. Grammy adayı olan Rey'in müstakbel eşi, Disco Biscuits ve Daya’nın da aralarında bulunduğu müzisyenleri temsil eden bir şirketin yönetici ortağı.

Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor

ABD'li şarkıcı Lana Del Rey evlilik yolunda ilk adımı attı. Rey'in, Evan Winiker ile nişanlandığı ortaya çıktı. Rey'in, 40 yaşındaki müzisyen Evan Winiker ile ilişkiye birkaç ay önce başladığı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

ABD basınında yer alan habere göre; Çiftin nişanlandığını destekleyen şey ise Lana Del Rey’in 1 Mart’ta gerçekleşen Billboard Women in Music Awards’a katılırken elmas yüzük takması oldu.

Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor

Lana Del Rey, son olarak 2014 yılında Nightmare Boy sahne adıyla anılan İskoç müzisyen Barrie-James O’Neill ile ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

"VASİYETİM, DÖVMESİNDE YAZIYOR"

Öte yandan pop dünyasının son yıllardaki önemli isimlerinden olan Lana Del Rey, geçtiğimiz sene vefat ettikten sonra şarkılarının yayınlanmasını yasakladığını duyurmuştu. Lana Del Rey, açıklamayı müzisyen arkadaşı Anderson Paak'in konuyla ilgili yaptırdığı dövmesini paylaşarak yapmıştı.

Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor

Anderson Paak, koluna; "Ben öldüğüm zaman, lütfen ölümümden sonra adımın geçtiği albüm veya şarkı yayımlamayın. Onlar sadece demo ve insanların dinlemesi için yapılmadı" sözlerini yazdırmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Del Rey de sosyal medya hesabından bu dövmenin fotoğrafını paylaşıp, gönderisinde, "Benim vasiyetim de Anderson Paak'in dövmesinde yazıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Lana Del Rey ve Evan Winiker evleniyor