Cadde Leman Sam: Özel giderim yok, onlar için harcıyorum

Leman Sam: Özel giderim yok, onlar için harcıyorum

29.03.2021 - 08:48 | Son Güncellenme:

Leman Sam, önceki gün Cihangir'deki bir veterinerde tedavi ettirdiği sokak kedisi Paşa ile objektiflere takıldı. Sam, "Hayvanların sağlık giderleri ve veteriner ücretleri ciddi rakamlar tutuyor ama çoğunu ben karşılıyorum" dedi.

Leman Sam: Özel giderim yok, onlar için harcıyorum

Cihangir'de veteriner kliniğinde objektiflere takılan Leman Sam, trafik kazası geçirip ayağı kırılan kediyi 10 gündür tedavi ettirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sam, "Nasıl olduğunu kontrol etmek için çıktım. Onların iyi olduğunu görmek beni mutlu ediyor" diye konuştu.

"ÖZEL ZEVKİM İÇİN HARCAMAM YOK"
Bir köşede sevip öpücük yağmuruna tuttuğu kediyle objektiflere poz veren şarkıcı, çevresindeki hasta ve bakıma muhtaç tüm kedilerin sağlık giderlerini karşıladığını anlatıp, "Hayvanların sağlık giderleri ve veteriner ücretleri ciddi rakamlar tutuyor ama çoğunu ben karşılıyorum. Ben öyle şaşalı yaşayan biri değilim zaten. Özel zevkim için harcamam yok, onun yerine bu canlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum. Hem sağlık hem de gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunuyorum, çoğunu da kısırlaştırıp ameliyat ettiriyorum, başkalarına da örnek olursam ne mutlu bana. Belediyelerin de veteriner hizmetlerini yeterli düzeye çıkarmaları gerek" şekilde konuştu.

Haberin Devamı

Leman Sam: Özel giderim yok, onlar için harcıyorum