Cadde Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı!

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı!

17.09.2023 - 11:04 | Son Güncellenme:

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmışt ve sevgilisinin ricasıyla fotoğrafını silmişti.Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Leyla Tanlar ile Burak Dakak dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı

Başrollerini Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Binnur Kara, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’in paylaştığı ‘Güzel Günler’ dizisinin setinde yeni bir aşk başlamıştı.

Haberin Devamı

Dizide 'Selma' ve 'Mihran' karakterlerine hayat veren Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞTI

Aşkları tam gaz devam eden ikili, geçtiğimiz günlerde isem sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Leyla Tanlar, 1.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından bikinili bir pozunu yayınlamıştı.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı

Dakak da sevgilisinin gündem olan karesine kayıtsız kalamayarak, en az fotoğrafın kendisi kadar konuşulan şu yorumu yapmıştı:

Çok güzelsin aşkım... Silsene.

SEVGİLİSİNİN İSTEDİĞİNİ YAPTI

Sosyal medyada gündem olan bu yorumun ardından, Leyla Tanlar'dan yeni bir hamle geldi. Ünlü isim, sevgilisinin silmesini istediği fotoğrafı Instagram sayfasından kaldırdı.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı

Haberin Devamı

NİŞANLANDILAR

Çift dün akşam sade bir törenle nişanlandı. Törene çiftin yakın arkadaşları olan oyuncu Mert Yazıcıoğlu da katıldı.

Leyla Tanlar ile Burak Dakak nişanlandı