Cadde Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor?

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor?

12.06.2022 - 10:32 | Son Güncellenme:

Beraber rol aldıkları filmin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Megan Fox ile Machine Gun Kelly, birbirlerinin kanını içtiklerine dair yaptıkları açıklamalarla gündeme gelmişti. Kelly'nin yeni filminin galasında içinde kırmızı bir sıvı olan, şırınga şeklinde bir küpe takması, akıllara "Şırınganın içindeki Fox'un kanı mı?" sorularını getirdi.

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Foxun kanını mı taşıyor

Üç çocuğunun babası ve 11 yıllık eşi Brian Austin Green ile evliliği kötüye giden ABD'li oyuncu Megan Fox, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde Machine Gun Kelly (MGK) ile tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlardı. Bu aşk için evliliğini bitirmeyi göze alan Fox, rap şarkıcı Machine Gun Kelly ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını anlatmıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ikili, geçtiğimiz aylarda ise evlilik kararı almıştı. Megan Fox sevgilisinin kendisine evlilik teklifi ettiği anları paylaşıp şunları yazmıştı:

Bu kadar kısa, çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acılardan habersizdik. İlişkinin bizden isteyeceği işlerden ve fedakarlıklardan habersiz ama aşk sarhoşu. Her nasılsa bir buçuk yıl sonra, cehennemde birlikte yürüdükten sonra onunla evlenmemi istedi. Ve bundan önceki her yaşamda olduğu gibi ve onu takip edecek her yaşamda olduğu gibi, evet dedim. Ve sonra birbirimizin kanını içtik.

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Foxun kanını mı taşıyor

"ÇÜNKÜ AŞK ACITIR"

Fox'a verdiği yüzüğü özelliğini bir röportajında anlatan Machine Gun Kelly, iki renkli değerli taşlardan oluşan yüzüğün aslında "diken" olduğunu ve Fox eğer bu yüzüğü parmağından çıkarmak isterse canının yanacağını söylemişti.

Machine Gun Kelly, "Bu iki halka aslında birer diken. Eğer onları parmağından çıkarırsa bu canını acıtacak. Çünkü aşk acıtır" ifadelerini kullanmıştı.

"BU BİR RİTÜEL"

Geçtiğimiz günlerde ise ikilden Megan Fox, şaşırtıcı bir açıklama yapmıştı. Glamour dergisinin İngiltere baskısı için röportaj veren Fox, nişanlısıyla zaman zaman kontrollü bir şekilde birbirlerinin kanını içtiklerini açıklamıştı.

Haberin Devamı

Bunu bir ritüel olarak yaptıklarını dile getiren Megan Fox, konuyla alakalı insanların kafasında canlanan görüntüye benzer bir durum olmadığını da sözlerine eklemişti.

"KADEHLERDEN İÇMİYORUZ"

Fox, "Birbirimizin kanını içiyoruz" dediğinde kimsenin aklına "Game of Thrones" (Taht Oyunları) dizisindeki gibi kadehlerle bunu yaptıklarının gelmemesi gerektiğini belirtmişti. Ünlü oyuncu, bu durumun sadece birkaç damla kandan ibaret olduğunu dile getirmişti.

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Foxun kanını mı taşıyor

NİŞANLISI DAHA İSTEKLİ

Astrolojiye meraklı olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Metafiziksel aktiviteler ve meditasyonlar yapıyorum. Dolunay olduğu zaman ritüeller düzenliyorum" demişti. Bu tür ritüeller için "Hadi birkaç damla kan akıtalım ve içelim" diyen Fox, nişanlısı Kelly'nin çok daha tehlikeli ve kaotik olabileceğini de sözlerine eklemişti.

KANLA DOLU KOLYELERİ DE VAR

Megan Fox ile gerçek adı 'Colson Baker' olan Machine Gun Kelly'nin, bazen boyunlarına birbirlerinin birkaç damla kanını içeren küçük şişe şeklinde kolyeler taktığı da biliniyor. Kelly, Şubat 2021'de aktrisinin seyahat ederken takması için, kendisine kanından bir damla hediye ettiğini açıklamıştı:

Bazı insanlar partnerlerine mendil falan verir. Megan bana DNA'sını verdi.

"ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR"

Tüm bunların ardından Machine Gun Kelly, yeni filmi 'Taurus'un galasında içi kırmızı bir sıvıyla dolu, şırınga şeklinde küpeyi takarak hayranlarını şoke etti.

Haberin Devamı

32 yaşındaki MGK, ucunda kırmızı bir damlacık şeklinde bir taş bulunan küpesini gösterdiği fotoğrafı, "Şeytan ayrıntıda gizlidir" notunu yazarak paylaştı.

Ünlü ismin bu aksesuarı akıllara "Şırınganın içindeki Megan'ın kanı mı?" sorularını getirse de, ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Foxun kanını mı taşıyor

"ÇOK ŞAŞIRDIM"

Öte yandan ilişkilerine hız kesmeden devam eden çiftten Machine Gun Kelly, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir talk şovda yeni filmi 'Good Mourning'i tanıtırken, projesinin ilham kaynağının nişanlısı Megan Fox'tan gelen bir mesaj olduğunu paylaşmıştı.

Kelly, mesajın doğayla ilgili olduğunu söyleyerek, "Uzun bir mesajdı, 'Bir kuzgun geldi ve yanıma oturdu' gibi şeyler yazmıştı" demiş ve devam etmişti:

Sonra, Megan uçağa binip Avrupa'ya gitti ve telefonunu yanına almadı. Çok şaşırdım, 'Bu da ne?' dedim. Tam ilişkimizin ciddileşmeye başladığı zamandı ve bana bu mesajı atıp gitmişti.

Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Foxun kanını mı taşıyor

Rapçi, bu mesajı ilişkisi olmayan tüm arkadaşlarına gösterip, tavsiye istediğini; ve arkadaşlarının "Bu iyi değil dostum" şeklinde cevap verdiklerini söylemişti.

"STÜDYONUN PARASINI HARCADIM"

Haberin Devamı

'Good Mourning'in yapımcılığını ve yönetmenliğini de üstlenen MGK, filmin basın işlerini yaparken bir aydınlanma yaşadığını anlatmıştı:

Megan ile bu mesajın ve sonrasında gitmesinin ne anlama geldiği hakkında konuşmayı beklemek yerine; panik oldum, abarttım ve konuyla ilgili bir film yazdım. Tüm bu oyuncuları da dahil ettim ve stüdyonun parasını harcadım. Bunları düşününce, 'Sadece bir hafta Megan'ın gelmesini bekleyip, bunu konuşmalıydım' dedim.