Cadde Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş!

Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş!

02.07.2023 - 13:22 | Son Güncellenme:

ABD'li şarkıcı Madonna'nın, geçirdiği 'ciddi bir bakteriyel enfeksiyon' nedeniyle 24 Haziran'da hastaneye kaldırılmış ve ardından taburcu edilmişti. Madonna'nın, taburcu edilmesine rağmen sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilmişti. Pop müziğin dünyaca ünlü yıldızının yoğun bakıma alınmadan saatler önce, bir başka ünlü sanatçıyla gizli projesini hayata geçirmekte olduğu öğrenildi.

Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş

New York'ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna birkaç gün sonra hastaneden taburcu edilmişti. ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktarmıştı.

Haberin Devamı

"SÜREKLİ KUSUYOR"

ABD'nin ünlü magazin sitesi TMZ'ye konuşan kaynaklar, Madonna'nın evinde istirahat ettiğini fakat yataktan çıkacak hali olmadığını söylemişti. Kaynaklar, "Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor" demişti.

Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş

ARKADAŞIYLA İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYORDU

Ünlü sanatçı hastalanmadan önce, yaklaşan dünya turnesi için prova yapıyordu. 15 Temmuz’da başlaması planlanan turnesi ve diğer projeleri belirsiz bir süreye kadar ertelendi. Ancak Madonna'nın hastalanma sürecinde, gizli tuttuğu başka bir önemli müzik olayının içinde olduğu da öğrenildi. Buna göre "pop kraliçesi", arkadaşıyla bir işbirliğine hazırlanıyordu.

Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş

"KATY PERRY İLE STÜDYODAYDI"

Madonna'nın, otel odasında tepkisiz halde bulunmasından saatler önce Katy Perry ile şarkı kaydettiği öne sürüldü. The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, "Madonna, Katy'ye uzun zamandır hayranlık duyuyor ve daha önce birlikte çalıştılar ama hiçbir zaman gerçekten bir şey ortaya koymayı başaramadılar. Madonna hem müziğinin hem de dünya turnesinin rakipsiz olduğundan emin olmak için gece gündüz çalışıyor. Şimdi her şey askıya alındı ama yoğun bakıma alınmadan sadece saatler önce Katy ile stüdyoda olması, kendini iyi hissetmemesine rağmen çalışmaya ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor" dedi.

Madonna, yoğun bakıma alınmadan önce gizli bir proje üzerinde çalışıyormuş

Haberin Devamı

GÜNDE 12 SAAT ÇALIŞMA

Madonna'nın 35 şehri kapsayan dünya turnesi için günde 12 saat çalıştığı belirtildi. Kaynaklar, ünlü sanatçının şovunu mükemmelleştirmek için her şeyini ortaya koyduğunu söyledi. Ünlü sanatçı, onu dünya çapında bir yıldız yapan single’ı "Holiday"in piyasaya çıkmasının 40. yılında, uzun bir aradan sonra ilk kez stadyum konserleri vermeye hazırlanıyordu.