Cadde Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Maraşlı oyuncuları kim, konusu ne?

Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor? Maraşlı oyuncuları kim, konusu ne?

16.12.2020 - 21:11 | Son Güncellenme:

Maraşlı dizisi uzun zamandır heyecanla bekleniyordu ve ilk fragmanı ekrana geldi. Başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz paylaşıyor. Kahraman Maraşlı bir gencin etrafında şekillenen olaylardan ekrana gelen Maraşlı dizisi oyuncu kadrosu haberimizde.

Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor, nerede çekiliyor Maraşlı oyuncuları kim, konusu ne

Bir süredir ATV ekranlarında yayın hayatına başlaması beklenen diziden ilk fragman paylaşıldı. Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Maraşlı ne zaman başlayacak? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

MARAŞLI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Heyecanla beklenen Maraşlı dizisinin ilk fragmanı yayımlandı. Genç oyuncu Burak Deniz'in oyunculuğu çok beğenildi. Ancak dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

MARAŞLI OYUNCULARI KİM?

Dizide başarılı oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı’, Alina Boz ise ‘Mahur' karakterine hayat veriyor. Maraşlı’nın görkemli oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar rol alıyor.

KONUSU

Maraşlı dizisinde Burak Deniz, özel kuvvetlerde astsubay başçavuş olarak görev yapan Maraşlı'yı canlandırıyor. Dizinin hikayesi de bu nooktada başlıyor. Maraşlı'nın karşısına kitapçı dükkanında Mahur'un çıkmasıyla değişir...