Cadde MasterChef 27 Aralık kim elendi? MasterChef 3. finalist belli oldu mu, en yüksek puanı kim aldı?

MasterChef 27 Aralık kim elendi? MasterChef 3. finalist belli oldu mu, en yüksek puanı kim aldı?

28.12.2020 - 00:25 | Son Güncellenme:

TV8'in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye final haftası için geri sayım başladı. Ekrana gelen 129. bölümde düzenlenen üç oyun sonunda Barbaros ikinci finalist olmayı başarmıştı. 27 Aralık Pazar akşamı ise 3. finalist heyecanı yaşanıyor. Peki, MasterChef'e kim veda etti?

MasterChef 27 Aralık kim elendi MasterChef 3. finalist belli oldu mu, en yüksek puanı kim aldı

MasterChef, son bölümde üç tabak çıkaran Barbaros, Özgül ve Emir, final haftasına gidebilmek için kıyasıya mücadele etti. Özgül ile Emir arasında geçecek heyecanlı yarışmaların ardından bir kişi yarışmaya veda ederken bir yarışmacı da finalist olacak. Son olarak baklava yapan yarışmacılar, en zorlu sınavını pazar akşamı verecek. İşte, MasterChef finalistleri...

Haberin Devamı

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ

Finale giden haftada son 4'e kalan Serhat, Barbaros, Özgül ve Emir, finalde kazanarak MasterChef olmak için en iyi tabağı yapmaya çalışıyor. Önceki oyunlarda ilk finalist Serhat olmuştu, cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde de ikinci finalist Barbaros oldu. Son ve üçüncü finalist ise Emir seçildi.

MasterChef 27 Aralık kim elendi MasterChef 3. finalist belli oldu mu, en yüksek puanı kim aldı

27 ARALIK MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Pazar akşamı yayımlanan 130. yeni bölümde Emir ve Özgül arasında üçüncü finalist olma heyecanı yaşanıyor. Henüz elenen isim ve üçüncü finalistin kim olduğu belli olmadı. 

Jürinin ilk oyunu değerlendirmesi ardından, Özgül 19, Emir ise 18 puan aldı. Pırasayla yapılan yaratıcılık oyununda da Özgül 41, Emir ise 44 puana ulaştı. Son oyunla birlikte ise Özgül elenen isim oldu.