Cadde Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı!

Masterchef Alican Sabunsoy'un sevgilisi ortaya çıktı!

09.08.2023 - 15:15 | Son Güncellenme:

İlk olarak 2019 yılında Masterchef'e katılan Alican Sabunsoy, ikinci olarak yarışmaya veda etmişti. Masterchef All-Star'a dahil olmasıyla birlikte çok konuşulan Alican'ın gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Masterchef Alican Sabunsoyun sevgilisi ortaya çıktı

MasterChef All Star'ın yedek kadrosundan ana kadroya giren Alican Sabunsoy, 2019 sezonunda yer almıştı. Sabunsoy, yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Büşra Zambak'in elenmesi sonrası Masterchef All-Star'a dahil olan Alican Sabunsoy'un özel hayatı merak konusu oldu. Sabunsoy'un 2019 yılında, yarışma sırasında kalbini o sezonun şampiyonu Cemre Uyanık'a kaptırdığı iddia edilmişti. Sabunsoy'un kalbinin gerçek sahibi ortaya çıktı. Sabunsoy bir süredir Zeynep İpek'le aşk yaşıyor.

Masterchef Alican Sabunsoyun sevgilisi ortaya çıktı

İŞTE MASTERCHEF ALİCAN'IN SEVGİLİSİ

Alican Sabunsoy'un sevgilisi Zeynep İpek önceki gün sevgilisini, Instagramı'nın hikaye bölümünde nazar boncuğuyla paylaştı.

Masterchef Alican Sabunsoyun sevgilisi ortaya çıktı

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 yılında Adana'da dünyaya geldi. İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. MasterChef Alican Sabunsoy aynı dönemde Mersin'de bir kafede aşçı olarak çalıştı.

Haberin Devamı

Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor.

Masterchef Alican Sabunsoyun sevgilisi ortaya çıktı

2013 yılında 3 ay boyunca İstanbul'da bir Çin restoranında çalışan MasterChef Alican, hemen ardından Adana'da bir suşi restoranında çalışmaya başladı.

Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı.

2017 yılına kadar Adana'da birbirinden faklı restoranlarda kısa süreli çalışmalar yapan MasterChef Alican, 2016 yılında İstanbul'da ünlü bir steakhouse restoranda çalıştı. İstanbul'daki kısa süreli çalışmasının ardından yeniden Adana'ya dönen Alican, bir steakhouse restoranda yönetici şef olarak görev aldı.

Masterchef Alican Sabunsoyun sevgilisi ortaya çıktı