Cadde MasterChef Barbaros kim? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli?

MasterChef Barbaros kim? Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli?

30.03.2021 - 20:47 | Son Güncellenme:

Barbaros Yoloğlu, MasterChef yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmada lezzetli tabaklarının yanı sıra güveni ile de dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Survivor 2021 yarışmasına konuk olan Yoloğlu hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, MasterChef Barbaros Yoloğlu aslen nereli? İşte, biyografisi...

MasterChef Barbaros kim Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli

MasterChef 2020 sezonunda sona kalan ancak şampiyonluğu elde edemeyen Barbaros Yoloğlu son günlerin konuşulan isimlerinden. Kullanıcılar MasterChef Barbaros yaşı kaç, evli mi? gibi sorulara yanıt arıyor.

Haberin Devamı

BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Yoloğlu, 26 yaşında ve Samsun Alaçam'da dünyaya geldi. Liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilenmiştir. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi’ne gitmeye karar veren Yoloğlu, bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışmış; ardından üniversite eğitimini almak için gittiği Erzurum’da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etmemiştir.

2 sene önce tekrar mutfakta çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, MasterChef’e başvurmuş, ana kadroya dâhil olmaya hak kazanarak, sezonu ikincilikle tamamlamıştır. MasterChef Barbaros’un Instagram adresi; @barbarosyologlu. Yarışmacının Instagram’da 212 binden fazla takipçisi bulunuyor.