Cadde MasterChef Burcu kimdir, elendi mi? MasterChef 2021 Burcu Önal eşi kim, kaç yaşında, nereli?

MasterChef Burcu kimdir, elendi mi? MasterChef 2021 Burcu Önal eşi kim, kaç yaşında, nereli?

03.01.2022 - 01:07 | Son Güncellenme:

Burcu Önal, 2021 MasterChef Türkiye yarışmasında tabakları ile adından söz ettiriyor. Özellikle Uzakdoğu mutfağında olan başarısı ile öne çıkıyor. İstanbul'da doğan yarışmacı, uzun süre Asya'da yaşadı. İşte, MasterChef Burcu hayatı...

MasterChef Burcu kimdir, elendi mi MasterChef 2021 Burcu Önal eşi kim, kaç yaşında, nereli

MasterChef 2021 yarışmasında ana kadroda yarışan ve sık sık eleme potasına giren Burcu Önal, finale kısa süre kalan yarışmaya veda eden isim oldu. MasterChef Burcu'nun Asya yemekleri yaptığı bir restoranı vardır. Küçük yaşlarda mutfağa ilgisi olduğunu ifade eden yarışmacı MasterChef Burcu aslen nereli, eşi kim?

Haberin Devamı

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KİMDİR?

Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. MasterChef Burcu'nun annesi Nazlı Hanım'dır. 15 sene Asya’da yaşadı, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, ilk yemeğini 13 yaşındayken yapmış, bu yemek ise mantıymış. Tüm Asya yemekleri ve mantı çeşitlerine hakim olduğunu ifade etti.

Uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği gibi işlerde görev aldı.

İstanbul Tarlabaşı’nda Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurantı bulunuyor. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir. Yarışmacı, 2 Ocak günü yapılan eleme gecesinde MasterChef'e veda eden isim oldu.