Cadde MasterChef Burcu kimdir, evli mi, annesi kim? Burcu Önal kaç yaşında, nereli?

MasterChef Burcu kimdir, evli mi, annesi kim? Burcu Önal kaç yaşında, nereli?

29.12.2021 - 22:57 | Son Güncellenme:

MasterChef Burcu annesi ve eşi kimdir? Burcu Önal, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında yer alıyor. Sık sık eleme potasına girmesi ile gündemden düşmeyen Masterchef Burcu, İstanbul'da doğdu ancak Filipin ve Çin'de yaşadı. Asya mutfağı konusunda başarılı olan Burcu Önal'ın eşi kim?

MasterChef Burcu kimdir, evli mi, annesi kim Burcu Önal kaç yaşında, nereli

MasterChef Burcu, mutfak konusunda başarılı isimlerden. Aslen Diyarbakırlı olan Önal, İbrahim Önal ile evlidir. Kendine ait Asya yemeklerinin çıktığı bir restoranı vardır. İşte, MasterChef 2021 Burcu Önal hayatı, biyografisi...

Haberin Devamı

MASTERCHEF BURCU KİMDİR?

Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. MasterChef Burcu'nun annesi Nazlı Hanım'dır. 15 sene Asya’da yaşadı, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, ilk yemeğini 13 yaşındayken yapmış, bu yemek ise mantıymış. Tüm Asya yemekleri ve mantı çeşitlerine hakim olduğunu ifade etti.

Uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği gibi işlerde görev aldı.

İstanbul Tarlabaşı’nda Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurantı bulunuyor. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir.