TV Rehberi Masterchef Burcu kimdir, nereli, kaç yaşında? Burcu Önal evli mi, eşi kim?

Masterchef Burcu kimdir, nereli, kaç yaşında? Burcu Önal evli mi, eşi kim?

13.09.2021 - 21:17 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında bulunan Burcu Önal ile ilgili meraklı arayış başladı. İlk haftadan kaptanlık oyununu kazanan ve Mavi takımın kaptanlığını üstlenen MasterChef Burcu Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? MasterChef Türkiye'nin hırslı yarışmacısı Burcu Önal evli mi, eşi kim?

Masterchef Burcu kimdir, nereli, kaç yaşında Burcu Önal evli mi, eşi kim

MasterChef Türkiye yarışmacıları gündemden düşmüyor. Birbirinden yetenekli ve birbirinden hırslı olan yarışmacılar izleyici tarafından merak konusu oluyor. Bu isimler arasında yer alan yarışmacılardan biri de Burcu Önal. İşte MasterChef Türkiye yarışmacısı Burcu Önal hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE BURCU ÖNAL KİMDİR?

Yemek uğruna atılmadığı macera ve karşılaşmadığı engel kalmadığını aktaran MasterChef Burcu Önal, 'kimdir?' sorusuna şu şekilde yanıt veriyor: "Şeflikten ziyade bu yola baş koymuş yemek uğruna atılmadığı macera, karşılaşmadığı engel kalmamış ama hiçbir zorluk içindeki yemek aşkı ile yanan ateşi söndürmemiş, her defasında daha da korlanarak hiç bitmeyecek bir aşk ile yanmaya devam eden bir yemek tutkunu"

Hikayesinin alışılagelmişten çok daha farklı olduğunu söyleyen Burcu Önal, bunun en büyük sebebinin ise bu yoldaki aşkının büyüklüğünden kaynaklı olduğunu ifade ediyor. En büyük hedefinin, bu yola kendisi gibi içindeki aşk ve tutkuyla çıkan genç meslektaşlarına hikayesiyle ve yaptıklarıyla umut olmak olduğunu belirten MasterChef Burcu Önal, 'Zorluklar ve haksızlıklar karşısında yoldan dönmeyip yürüyerek nerelere ulaşılabileceğini göstermek' istediğini aktarıyor. Dünyaya örnek bir şef olmak için hedef koyduğunu söyleyen Burcu Önal, 'içimdeki aşka güveniyorum' diyor.

Haberin Devamı

BURCU ÖNAL NERELİ?

MasterChef Burcu Önal, 'bu yola baş koyduğunu' belirten 2021 MasterChef yarışmacıları arasında yer almaktadır. İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelen Burcu Önal, 1986 doğumludur. 35 yaşındaki Burcu Önal, küçük yaşlardan itibaren Filipinli bir ailede, sonraki yıllarda ise Çinli bir ailede büyüdü. Burcu Önal aslen Diyarbakırlıdır.

MASTERCHEF BURCU ÖNAL KARİYERİ VE EĞİTİMİ

MasterChef 2021'in dikkat çeken isimlerinden biri olan Burcu Önal, ilk yemeğini 13 yaşındayken yaptığını ifade etmektedir. İlk yemeğinin Mantı olduğunu aktaran Burcu Önal, zamanla Asya mutfağında ve mantı türü yemeklerde uzmanlaştığını söylemektedir.

Çocuk yaşlardan itibaren mutfakta yer aldığını aktaran Burcu Önal, uzun süre Japon yemekleriyle alakalı eğitimler aldığını söylemiştir. Yurt dışında gemilerde garsonluk da yapan MasterChef Burcu, kariyerini yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yaparak sürdürdü.

MASTERCHEF BURCU RESTORANI NEREDE?

Masterchef 2021 yarışmacısı Burcu Önal'ın yakın zaman önce İstanbul Tarlabaşı'nda Sini Ethnic isimli bir restoranı bulunmaktadır. Burcu Önal burada, Asya mutfağına ait yemekleri misafirlerine sunmaktadır.

Haberin Devamı

MASTERCHEF BURCU EVLİ Mİ?

Özel hayatları merak edilen MasterChef yarışmacılarının evli mi bekar mı, ya da sevgilisinin olup olmadığı da araştırılmaktadır. MasterChef 2021 yarışmacısı Burcu'nun da evli mi yoksa bekar mı olduğu yarışmanın sıkı takipçilerince google üzerinden öğrenilmek istenmektedir. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir.