Cadde Didem Devay kimdir, aslen nereli? MasterChef Didem kaç yaşında?

Didem Devay kimdir, aslen nereli? MasterChef Didem kaç yaşında?

30.09.2020 - 12:54 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020'ye yedeklerden katılan son yarışmacı Didem Devay oldu. Pazartesi akşamı gerçekleştirilen takım oyunun ardından Mavi takımın kaptanı olan Serhat'ın takımında yer alan isim olan Didem Devay ilk takın oyununda Duygu Acarsoy karşısında yaptığı Özbek pilavı ile öne geçti. Takımına ilk puanını kazandıran Didem Devay hakkında bilgiler yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Didem Devay kimdir?

Didem Devay kimdir, aslen nereli MasterChef Didem kaç yaşında

MasterChef 2020'ye yedeklerden katılacak olan son isim Didem Devay oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan Kaptanlık oyunu öncesinde Şefler yarışmaya yedeklerden son katılacak olan ismin Didem Devay olduğunu açıklıyor. Dün akşam ekrana gelen son bölümde yarışmaya veda eden isim Celal Sarıgül olmuştu. Celal'in yarışmaya veda etmesinin ardından yeni haftada son 16'ya yedeklerden dahil olan son isimde açıklandı. Peki Didem Devay kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Haberin Devamı

DİDEM DEVAY KİMDİR?

Didem Devay, 26 yaşında. İnşaat mühendisi. 2 yıl boyunca şantiye şefliği yaptığını söyleyen Didem Devay, MasterChef’e mutfak şefliği yapmak için geldiğini söyledi. Yarışmaya gelmesine kardeşinin vesile olduğunu belirtti.