Cadde MasterChef Dilara kimdir, elendi mi? MasterChef 2021 Dilara Başaran kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

MasterChef Dilara kimdir, elendi mi? MasterChef 2021 Dilara Başaran kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

07.01.2022 - 00:25 | Son Güncellenme:

Dilara Başaran, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında final mücadelesi veren isimler arasında yer alıyor. MasterChef Dilara, 1997 yılı doğumlu ve Turizm Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim gördü. MasterChef yarışmasında yemekleri ile adından söz ettiriyor. Peki MasterChef Dilara kaç yaşında, nereli, kimdir?

MasterChef Dilara kimdir, elendi mi MasterChef 2021 Dilara Başaran kaç yaşında, nereli, boyu kaç

MasterChef Türkiye yarışmasında tabakları ile jürinin dikkatini çeken Dilara Başaran, yurt dışında yaşama fırsatı bulmuştur. Yaklaşık 6 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Dilara Başaran'ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

MASTERCHEF DİLARA KİMDİR?

Dilara Başaran, 1997'de dünyaya geldi. Liseyi Turizm Anadolu Lisesi'nde okuyan yarışmacı, ardından Turizm Otel İşletmeciliği bitirdi.

24 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılan Başaran, 15 yaşında sektöre stajyer olarak adımını attı. İstanbul'un en iyi otellerinden birinde bu mesleğe başladığını ve 7-8 yıldır da bu şekilde devam ettiğini belirtiyor. Türkiye'nin pek çok farklı bölgesinde, yurtdışında bilinen otel ve restoranlarında aşçı olarak çalıştığını aktaran MasterChef Dilara, emlak sektöründe olan ailesine de zaman zaman yardım ediyor.

2 yılını Kuveyt'te geçiren Dilara Başaran, iyi seviyede İngilizce biliyor. Dilara ayrıca başlangıç seviyesinde de Arapça konuşabilmektedir. Yarışmacı 5. olarak MasterChef'e 6 Ocak akşamı veda etti.