Cadde MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık MasterChef aileler yarışmasını kazanan kim oldu?

MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık MasterChef aileler yarışmasını kazanan kim oldu?

15.12.2020 - 00:31 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 14 Aralık tarihli oyunda aileler yarışmacılara eşlik etti. Ailelerle keyifli zaman geçirmek adına çeşitli yöresel yemekleri en iyi şeklde yaptılar. Yarışmacılar ailelerinden gelen istekle yemeklerde birinci olmak adına ter döktü. MasterChef ödül oyunu kazananı kim?

MasterChef eleme adayı kim oldu 14 Aralık MasterChef aileler yarışmasını kazanan kim oldu

MasterChef 'te aileler sona kalan 5 yarışmacıya eşlik etti ve ödülü kazanmaları için yemek yaptılar. TV8'in lezzet ayrışması MasterChef Türkiye'de finalin adı 14 Aralık Pazartesi günü belli olacak. Peki, MasterChef ilk eleme adayı kim oldu?

Haberin Devamı

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Özgül, Serhat, Eray, Barbaros ve Emir'in finale kaldığı MasterChef'te aileler ile yemekler yapıldı. Menüyü de yine ailelerin belirlediği oyunun kazananı Serhat ve kız arkadaşı oldu.

Yarışmacılarının bazılarının annesi, bazılarının eşi ve kimisinin de kız arkadaşının eşlik ettiği oyunun, MasterChef jürisi tarafından her hafta yenileneceği açıklandı.

14 ARALIK MASTERCHEF ELEME ADAY KİM OLDU?

Ailelerin yapıla yemeklerin ardından haftanın ilk eleme adayı için beş yarışmacı mücadele edecek. Mehmet Şef'in imza yemeğini en iyi yapan Barbaros oldu. İkinci olan isim Özgül, üçüncü isim Serhat oldu. İlk eleme adayı ise Eray oldu, Emir dördüncü seçildi.