Cadde Masterchef 1.ve 2. eleme adayı belli oldu! 20 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kimler girdi?

Masterchef 1.ve 2. eleme adayı belli oldu! 20 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kimler girdi?

21.10.2020 - 10:58 | Son Güncellenme:

Masterchef'te eleme adayları dün akşam yayınlanan bölümde belirlendi. Mavi ve Kırmızı takım dokunulmazlık oyununda kıyasıya rekabet ettiler. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ise Mavi takım oldu. Kırmızı takımdan iki isim eleme potasına gitti. Peki 20 Ekim Masterchef eleme adayları kimler, dokunulmazlığı kim kazandı?

Masterchef 1.ve 2. eleme adayı belli oldu 20 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kimler girdi

Masterchef eleme adayları izleyiciler tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef tüm hızıyla devam ediyor. Geçen hafta yarışmaya en son veda eden isim Didem olmuştu. Mavi takım, bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kazandı. Peki Masterchef eleme adayları kimler? 20 Ekim dokunulmazlığı kim aldı?

Haberin Devamı

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Masterchef'te dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım kendi içerisinde bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı alan isim ise Özgül oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlığı alan Özgül ilk eleme adayı olarak Berker'in adını verdi. Takım içerisinde gerçekleştirilen oylama sonucunda ise diğer eleme adayı Sefa oldu.