Cadde Masterchef Emir kimdir, kaç yaşında? Emir Elidemir nereli, ne iş yapıyor?

Masterchef Emir kimdir, kaç yaşında? Emir Elidemir nereli, ne iş yapıyor?

28.12.2021 - 19:04 | Son Güncellenme:

Masterchef Emir, geçtiğimiz sezonda yarıştı. Kendini sezonun iddialı yarışmacıları arasında olan Emir Elidemir'in yaşamı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Masterchef'in yeni bölüm fragmanında Emir de yer aldı. Peki Masterchef Emir kimdir?

Masterchef Emir kimdir, kaç yaşında Emir Elidemir nereli, ne iş yapıyor

Masterchef'te son 6'ya kalan isimler belli oldu. Masterchef'in geçtiğimiz sezon yarışmacıları yeni bölüme katılacak. Emir, programa gelen eski yarışmacılar arasında bulunuyor. Peki Masterchef Emir kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

Emir Elidemir, 1994 yılında İzmir'de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümüne dahil oldu. Lisans eğitimi boyunca Fransa, Hollanda ve Amerika’da staj yapan Emir Elidemir, 2018'de üniversiteden mezun olduktan sonra New York'ta, Benno Restarant'ta 1 sene boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalışıp Türkiye'ye geri döndü.

Emir Elidemir, İstanbul'daki 2.5 aylık Nicole Restaurant deneyiminden sonra 1 ay kadar Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlendi. Ağustos ayında Masterchef’e katılabilmek için görevinden istifa eden başarılı aşçı, yeni sezonun ana kadrosunda yer almaya hak kazanan 16 yarışmacıdan biri olmuştu.