Cadde MasterChef İbrahim kimdir, nereli? Masterchef 2021 İbrahim Cingözler kaç yaşında, elendi mi?

MasterChef İbrahim kimdir, nereli? Masterchef 2021 İbrahim Cingözler kaç yaşında, elendi mi?

13.09.2021 - 20:43 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye yarışmasına bu hafta veda eden isim İbrahim Cingözler oldu. İzleyiciler ise yarışmacının hayatı hakkında bilgi almak istedi. Peki MasterChef İbrahim kimdir, nereli? Masterchef yarışmacılarından İbrahim Cingözler kaç yaşında? İşte İbrahim Cingözler hakkında merak edilenler...

MasterChef İbrahim kimdir, nereli Masterchef 2021 İbrahim Cingözler kaç yaşında, elendi mi

12 Eylül 2021 MasterChef Türkiye yarışmasında elenen kişi İbrahim Cingözler oldu. TV8 kanalı izleyicisi ise yarışmacı hakkında bilgi almak için arayışa geçti. İşte İbrahim'in hayatına dair bilinenler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF İBRAKHİM CİNGÖZLER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya Bodrum’dan katılıyor. Bir arkadaşının yoğun ısrarı üzerine MasterChef’e katılmış. Üniversiteye kadar Adana’da yaşantısını sürdürmüştür. Çok farklı mutfaklarda çalışan yarışmacı Adana’da da üç yıl boyunca çalışmıştır ve yörenin neredeyse tüm yemeklerine hakimdir.
İyi bir şef olduğunu ancak yarışma sayesinde daha iyi bir şef olabileceğine inandığını belirtmiştir. Diğer yarışmacı arkadaşlarının bol şansa ihtiyacı olduğunu ve şampiyon olmak istediğini belirtmiştir.

Yarışmaya Bodrum’un yöresel ürünleriyle hazırladığı ‘Egeden’ isimli yemekle katılan İbrahim eleştiriye açık olduğunu söyledi. Bodrum’da bir işletmede çalışan İbrahim, Marmaris, Türkbükü ve Torba’da gibi çok sayıda yerde çalışmıştır. Yarışmada mutlaka başarılı olacağını ifade eden İbrahim şampiyonluk kupasını Adana’ya götüreceğini söyledi.

Haberin Devamı

İbrahim Cingözler yarışmadan önce Danilo Şef’le Adana’da bir festival etkinliğinde karşılaşmıştır. Mutfakta hızlı olduğunu belirten yarışmacı ilk elemelerde yaptığı yemeği daha önce üç defa yapmayı denemiş. Ancak son eleme oyununda veda eden isim oldu.