Cadde Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı, Esra mı Ebru mu, market için ekstra süreyi kim aldı? 5 Ekim Masterchef yeni takımlarında kimler var?

Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı, Esra mı Ebru mu, market için ekstra süreyi kim aldı? 5 Ekim Masterchef yeni takımlarında kimler var?

06.10.2020 - 01:48 | Son Güncellenme:

Masterchef'te bugün kaptanlık oyununda yarışmacılar ton balığı en iyi yemeği yapmaya çalıştılar. Ton balığı ile en iyi tabağı hazırlayan Esra, Mavi takım kaptanı oldu. Esra, Kırmızı takım kaptanı olarak ise Ebru'yu seçti. Esra ve Ebru kaptanlık düellosunda karşı karşıya geldi. Peki 5 Ekim Masterchef kaptanlar düellosunu kim kazandı? İşte Masterchef yeni takımlar...

Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı, Esra mı Ebru mu, market için ekstra süreyi kim aldı 5 Ekim Masterchef yeni takımlarında kimler var

Masterchef'te kıyasıya rekabet kaldığı yerden ilerliyor. TV8'de yayınlanan Masterchef'te bugün Mavi takım kaptanı Esra ve Kırmızı takım kaptanı Ebru kaptanlar düellosunda karşı karşıya geldi. Düelloda yarışmacılar balık ile buğulama yaptılar. Peki 5 Ekim Masterchef kaptanlar düellosunu kim kazandı?

Haberin Devamı

5 EKİM MASTERCHEF KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Ebru ve Esra arasında kaptanlar düellosu yaşandı. Kazanan isim ise Ebru oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Esra

Furkan

Emir

Barbaros

Özgül

Didem

Uğur

Ayyüce

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Ebru

Serhat

Tanya

Berker

Walison

Eray