Cadde MasterChef Milhan kimdir? MasterChef 2021 Milhan Erdem kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Milhan kimdir? MasterChef 2021 Milhan Erdem kaç yaşında, aslen nereli?

07.09.2021 - 21:33 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının ikinci ana kadro yarışmacısı Milhan Erdem olmuştu. Aslen Kütahyalı olan yarışmacı, dansı ile çok konuşuldu. Türkiye'nin yanı sıra çeşitli ülke mutfaklarında çalışmıştır. Peki, MasterChef Milhan kimdir?

MasterChef Milhan kimdir MasterChef 2021 Milhan Erdem kaç yaşında, aslen nereli

Milhan Edem, MasterChef 2021 sezonun ana kadrodaki ikinci ismi oldu. önceki gün Fatma Polat ilk yarışmacı olmuştu. MasterChef Türkiye final turu haftasında ilk altı içinde yer almak için 14 yarışmacı kıran kırana mücadele veriyor. MasterChef'in ikinci yarışmacısı Milhan Erdem hayatı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF MİLHAN KİMDİR?

Erdem 2001 doğumlu ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Aslen Kütahya Tavşanlı olan yarışmacı, İstanbul'da Lübnan mutfağında çalışıyor. Instagram hesabı @milhanerdemm'dir. Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 2019 yılında mezun oldu. 

Daha önce Kırgızistan’da eğitimler vermiş ve Almanya’da çalışmıştır. Ve ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazandı. 2019’da Antalya EXPO yemek yarışmasında yılın altın genç şefi seçilerek kupa ve altın madalya almıştır. İzmir’de düzenlenen yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye’de düzenlenen yarışmada balık kategorisinde de altın madalya kazanmıştır.