Cadde MasterChef Safanur kimdir? Safanur Bol kaç yaşında, nereli?

MasterChef Safanur kimdir? Safanur Bol kaç yaşında, nereli?

10.09.2021 - 22:48 | Son Güncellenme:

Safanur Bol, Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında yarışan isimler arasında yer alıyor. Bursa'da dünyaya gelen yarışmacı, eğitimini İzmir'de sürdürdü. Peki, MasterChef 2021 Safanur'un hayatına dair detaylar...

MasterChef Safanur kimdir Safanur Bol kaç yaşında, nereli

MasterChef yarışmasında 16 yarışmacı arasın da bulunan Safanur Bol, 23 yaşında ve çıkardığı tabaklarla adından söz ettiriyor. Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nde eğitim almış olan Safanur Bol kim?

Haberin Devamı

MASTERCHEF SAFANUR KİMDİR?

Bol, 19 Ağustos 1998 yılında Bursa Gemlik'te doğdu ve 23 yaşında. Kendisinden büyük 2 kardeşinin daha olan yarışmacı, liseye kadar olan eğitimini Bursa'da tamamlamıştır. İzmir'de tam burslu üniversite kazanan MasterChef Safanur, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. 6 yıldır İzmir'de hayatını devam ettiren Safanur ayrıca Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine Yüksek Lisans yapmaktadır. Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier'de stajyer olarak çalışan isim hem yurt içinde hem de yurt dışında pek çok restoranda çalışmıştır. Safanur Bol şu an, İzmir'de bir pastanenin şefi olarak kariyerini sürdürmektedir.