Cadde MasterChef Sergen kaç yaşında, nereli, annesi kimdir? MasterChef Sergen Özen kim, sevgilisi var mı?

MasterChef Sergen kaç yaşında, nereli, annesi kimdir? MasterChef Sergen Özen kim, sevgilisi var mı?

29.12.2021 - 22:55 | Son Güncellenme:

Sergen Özel hayatı ve ailesi hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor...MasterChef Türkiye 2021 sezonunda yarışan Sergen Özen ile ilgili merak edilen sorular araştırılıyor. Elinin lezzeti ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında? MasterChef Sergen nereli, sevgilisi var mı? İşte MasterChef Türkiye 2021 sezonunun yarışmacıları arasında mücadele eden Sergen Özen'in biyografisi haberimizde...

MasterChef Sergen kaç yaşında, nereli, annesi kimdir MasterChef Sergen Özen kim, sevgilisi var mı

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye her sezon olduğu gibi bu sezonda da birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacılara sahip. 2021 MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında yer alan Sergen Özen ile ilgili merak edilenleri haberimize ekledik. İşte MasterChef Sergen kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? sorularının cevapları...

Haberin Devamı

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Sergen Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Annesinin adı ise Elif'tir. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başlayan, sonrasında Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okuyan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hatayı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.Bugüne kadar yaptığı yemekler sayesinde ödüller de almıştır. İstanbul’daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunmaktadır. Ayrıca Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etmiştir. Balık tutmayı çok seviyor ve yaklaşık on yıldır aşçılık yapıyor.

Haberin Devamı

MasterChef Sergen Özen, ilerideki büyük hedeflerinden birisini Miami'ye Tekirdağ Köftecisi açmak ve bu köfteci dükkanı zinciri oluşturmak olduğunu belirtti.

SERGEN ÖZEN’İN INSTAGRAM HESABI

MasterChef Türkiye takipçileri, yarışmacıların hayatları ile birlikte sosyal medya hesaplarını araştırıyor ve yarışmacılara oradan destek oluyorlar. Yedek yarışmacıların arasından kadroya 16. isim olarak dahil olan MasterChef Sergen Özen, Instagram’da “sergenozn” kullanıcı adıyla yer alıyor. Şu an 296 bin takipçisi bulunuyor.