Cadde Masterchef Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli?

Masterchef Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli?

09.07.2021 - 22:38 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye bu akşam yeni sezonu ile izleyicilerle buluşacak. Masterchef Türkiye'nin 3 jüri üyesi bulunuyor. Yıllardır Masterchef Türkiye jüri üyeliği yapan isimlerden biri is Somer Sivrioğlu'dur. Peki Masterchef Somer Şef kimdir?

Masterchef Somer Şef kimdir Somer Sivrioğlu kaç yaşında, nereli

Masterchef'te yarışmacılar yemekleri ile kıyasıya rekabet edecekler. Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu bu akşam ekranlara gelecek. Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz sezonlarda da olduğu gibi yine bu sezon jüri koltuğunda oturacak. Peki Peki Masterchef Somer Şef kimdir? İşte Somer Sivrioğlu2nun biyografisi...

Haberin Devamı

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

Somer Sivrioğlu, Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor. Sivrioğlu, 1971'de İstanbul'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu, daha sonra master yaptı. 25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti. Avusturalya'da yüksek lisans yaparken şeflik kariyerine ilk adımı attı. İlk olarak restoranlarda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin bulunduğu kendi restoranını Sidney'de açtı. MasterChef Avustralya'da misafir jüri üyesi olarak yer aldı. 2015 yılında David Dale ile birlikte yazdığı Anadolu: Türk Mutfağında Bir Macera adlı kitabı yayımlandı. 2018 yılından beri MasterChef Türkiye adlı aşçılık yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.