Cadde MasterChef Şükrü kimdir? Şükrü Özsarı kimdir kaç yaşında?

MasterChef Şükrü kimdir? Şükrü Özsarı kimdir kaç yaşında?

23.08.2021 - 13:17 | Son Güncellenme:

MasterChef yarışmasında son 16'ya kalan isimlerden olan Şükrü Özsarı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Yarışmada ilk yemeğini Ciğer olarak yapan yarışmacı aynı zamanda Fransa'nın Lyon kentinde çalıştığı dönemde geçtiğimiz yılın üçüncüsü olan Emir ile aynı evde kaldığını belirtti. Peki Şükrü Özsarı kimdir?

MasterChef Şükrü kimdir Şükrü Özsarı kimdir kaç yaşında

MasterChef yarışmasında son 16'ya kalan isimlerden olan Şükrü Özsarı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam son 16'ya kalan isimler arasında yer alan Şükrü Özsarı yaptığı ciğer yemeği sonrasında Danilo Şef'ten hayır yanıtını alan Şükrü Özsarı Somer ve Mehmet Şef'ten evet alarak düellolara kalmaya hak kazandı. İkinci kez stüdyoda ciğer pişiren Şükrü Özsarı bu kez yaptığı ciğerle tam not aldı. İşte MasterChef Şükrü hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF ŞÜKRÜ ÖZSARI KİMDİR?

Şükrü Özsarı, 28 yaşında ve yarışmaya İzmir'den yarışmaya katılıyor. Şükrü Özsarı, Masterchef yarışmasında adını duyuran, alanında eğitimli bir aşçıdır. Yarışmada jüriden iki evet alarak bir üst tura geçen ancak üçlü düelloda elenen Masterchef Şükrü, hem jürinin hem de izleyicilerin beğenisini topladı.

Yemek yapmayı çok sevdiğini ve bu alanı seçmekten asla pişman olmadığını söyleyen yarışmacı Şükrü Özsarı ciğer ile geçer not almaya çalıştı.

Bir erkek kardeşi ve bir ablası olan Özsarı’nın en büyük destekçisi ise ailesi ve yakınları. Özellikle sıkı bir Masterchef izleyicisi olan ablası, kardeşinin yarışmaya katılması için yönlendirmiş.

Üçlü düello turunda Şükrü Özsarı, Mehmet Ürker ve Hamza Mercimek ile kapıştı. Yarışmacılardan istenen yemek karnıyarık ve pilav yapması istendi. Bu turu ikinci olarak bitiren Şükrü Özsarı, bu sezon uygulanan yeni kurala göre Mehmet şefin seçimiyle final turuna çıktı.