Cadde MasterChef Türkiye Furkan kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan kaç yaşında, nereli?

MasterChef Türkiye Furkan kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan kaç yaşında, nereli?

17.08.2020 - 15:52 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye yeni sezon yarışmacıları arasında yer alan Furkan Yalçın, izleyici tarafından merak edilmeye başladı. MasterChef Türkiye Furkan kimdir? sorusu yoğun ilgi görüyor. Bu akşam kolları sıvayarak uzun bir yolculuğa başlayacak olan isimlerden biri olan Furkan Yalçın'ın biyografisini haberimize ekledik.

MasterChef Türkiye Furkan kimdir MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan kaç yaşında, nereli

MasterChef Türkiye yeni sezonuna bomba gibi başlayacak. Birbirinden güçlü ve hırslı yarışmacıların yer aldığı MasterChef türkiye'de Furkan Yalçın da mücadele edecek. Peki MasterChef Türkiye Furkan kimdir, nereli? İşte MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

MASTERCHEF TÜRKİYE FURKAN YALÇIN KİMDİR?

20 yaşında olan Furkan Yalçın, Masterchef yarışmacısına pastacılık mesleğini yaptığı için katıldı. Pastacılık sektöründe 6 senedir var olan Furkan Yalçın bu mesleğin okulunu okuduğunu da belirtmekte. Kendini geliştirmekten mutlu olan ve yeni bilgiler öğrenmeye açık olan Furkan Yalçın geçen sene katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasından ilk turda elenmiştir. Furkan Yalçın yarışmanın ikinci turuna Mehmet Şef ve Somer Şefin oylarıyla çıktı.