Cadde MasterChef üçüncü eleme adayı kim oldu? 24 Aralık MasterChef eleme potasına giden isimler...

MasterChef üçüncü eleme adayı kim oldu? 24 Aralık MasterChef eleme potasına giden isimler...

25.12.2020 - 00:37 | Son Güncellenme:

Lezzet yarışması Masterchef Türkiye 128. yeni bölüm ile perşembe akşamı izleyici karşısındaydı. İlgiyle takip edilen yarışmada üçüncü eleme adayı için 24 Aralık'ta kıyasıya mücadele edildi. Peki, eleme potasına kim gitti? Serhat mı, Özgül mü?

MasterChef üçüncü eleme adayı kim oldu 24 Aralık MasterChef eleme potasına giden isimler...

MasterChef perşembe günü ekrana gelen bölümde Fatih Tutak, konuk şef olarak yer aldı. Özel tabağı ile Özgül ve Serhat'ı zorladı. Üç oyun sonunda üçüncü eleme adayı da belli olacak. Peki, en yüksek puanı kim aldı? İşte, MasterChef eleme adayları...

Haberin Devamı

MASTERCHEF ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yarışmanın yayımlanan yeni bölümünde Fatih Tutak'ın istediği tabağı en iyi yapan bir kişi eleme adayı olmaktan kurtulurken diğeri ise potaya gidecek. Ancak üçüncü aday henüz belli olmadı.

İlk oyunun ardından Serhat 30, Özgül ise 26 puan aldı. Üç oyunun ardından jürinin oylaması sonrası Özgül 63 puan aldı, Serhat 76 puanla birinci oldu. Özgül üçüncü eleme adayı oldu.

24 ARALIK MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Önceki bölümlerde istenen tabakları başarılı şekilde çıkaramayarak düşük puan alan Barbaros ve Emir iki eleme adayı olarak potaya gitmişti. Üçüncü aday ise Özgül seçilmiş oldu.