Cadde MasterChef Walison Fonseca kimdir? Walison Fonseca'nın eşi Melisa Pınar kimdir?

MasterChef Walison Fonseca kimdir? Walison Fonseca'nın eşi Melisa Pınar kimdir?

26.09.2020 - 14:11 | Son Güncellenme:

MasterChef 2020 kadrosuna yedeklerden katılan Walison Fonseca, sempatik tavırları ve az biraz Türkçesi ile takım arkadaşları, şefler ve ekran başındaki izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Bu hafta yarışmaya dahil olan Walison bu hafta gerçekleşen ikinci takım oyunun ardından yarışmanın çok zor olduğunu ve gitmek istediği tarzında açıklamalar nedeniyle eleme esnasında bazı takım arkadaşları tarafından ismi yazılmıştı. Danilo Zanna tarafından gitmek istiyor musun sorusuna hayır yanıtı veren Walison hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

MasterChef Walison Fonseca kimdir Walison Fonsecanın eşi Melisa Pınar kimdir

MasterChef 2020 kadrosuna yedeklerden katılan isimlerden olan Walison Fonseca aslen Brezilyalı'dır. Yarım Türkçesi ve sempatik tavırları ile dikkat çeken Walison bu hafta Kırmızı takım kadrosunda yer alıyor. Kırmızı takımda kaybedilen ikinci takım oyununda tek geçer tabak olan Çorbayı yapan Walison yarışmada zorlandığını takım arkadaşlarının profesyonel olduğunu ifade etmiş takım arkadaşları ise bu durumu elenmek istediği yönünde algılamıştı. Yarışmacıların eleme esnasında kendisine oy atmasının ardından Şefler tarafından duruma açıklık getirildi. Walison Fonseca gitmek istemediğini söyledi. Peki Walison Fonseca kimdir, eşi Melisa Pınar ne iş yapıyor?

Haberin Devamı

MASTERCHEF WALİSON FONSECA KİMDİR?

Santos Sao Paulo doğumlu 35 yaşındaki Walison,18 yıl boyunca oyunculuk ve modellik üzerine uluslararası alanda başarılı işler yapmış; Meksika, ABD (Miami, NYC, Los Angeles), İtalya (Milano), Kore olmak üzere dörtten fazla ülkede yaşamıştır. Melisa Pınar ile evli olan Walison Fonseca’nın, 11 yaşında "Amaya" adında da bir çocuğu vardır.

Portekizce, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve orta düzeyde Türkçe olmak üzere beş dil bilen Walison kendisini ve Türkiye'ye gelme hikayesini şu şekilde ifade etmektedir:

"Dünyada uzun yıllar sonra Malta adasında bir işim vardı ve bu işten sonra Türkiye'yi tanımaya ilgi duydum. Kısa süre sonra İstanbul'a aşık oldum ve burada yaşamaya karar verdim. Türk kültürünü seviyorum çünkü burada kendimi evimde hissediyorum."

Haberin Devamı

MELİSA PINAR KİMDİR?

MasterChef yarışmacısı Walison Fonseca ile evli olan Melisa Pınar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Melisa Pınar NLP uzmanı ve yaşam koçu olarak çalışıyor.

Melisa Pınar ve Walison çiftinin paylaşımları kısa süre içerisinde Instagram üzerinden binlerce yorum alırken çiftin 11 yaşında Amaya adında bir kızı bulunuyor.

 

MasterChef Walison Fonseca kimdir Walison Fonsecanın eşi Melisa Pınar kimdir

Yazarlar