Cadde MasterChef'te ana kadroya hangi isim girdi? MasterChef'te ana kadro için son 5'e kalan isimler...

MasterChef'te ana kadroya hangi isim girdi? MasterChef'te ana kadro için son 5'e kalan isimler...

21.08.2021 - 23:49 | Son Güncellenme:

MasterChef'te bu akşam ekrana gelen yeni bölümde ana kadroya dahil olacak olan son ismin nasıl belirleneceği yarışmanın şefleri ve jüri üyesi Somer Sivrioğlu tarafından açıklandı. Buna göre bu akşam iki etapta ana kadroya kalacak olan son isim için 5 yarışmacı belirleneceği açıklandı. İlk etapta yarışmacılardan Wonton Çorbası yapılması istendi ve 3 isim son 5'e adını yazdırdı. İkinci etapta ise iki isim son son 5'e adını yazdırdı. Peki MasterChef'te ana kadroya girmek için mücadele edecek olan son beş isim kim oldu, hangi yarışmacılar elendi?

MasterChefte ana kadroya hangi isim girdi MasterChefte ana kadro için son 5e kalan isimler...

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 16'ya kalan 15 ismin belirlendiği yarışmada bu akşam ekrana gelen yeni bölümde yarışmanın ana kadrosuna dahil olacak olan isim için iki etaplı bir yarışma düzenlendi. İlk etapta dünya mutfağından bir yemek olan Wonton Çorbası yapılması şefler tarafından istendi. Bu etabın sonunda başarılı olan 3 isim adını son beşe yazdırırken ikinci etap olan yaratıcılık oyununda ise başarılı olan iki isim adını son beş kişi arasına adını yazdırdı. Kalan son 5 isim yarışmanın ana kadrosuna dahil olabilmek için ilerleyen akşamlarda mücadele edecek.

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE SON BEŞE HANGİ İSİMLER KALDI?

MasterChef'te bu akşam yarışmanın ilk etabında Wonton Çorbasını en iyi yapan Mustafa, Melis ve Pelin adını son 5'e yazdırırken ana kadro hayallerini sürdürdü.

MASTERCHEF YARATICILIK OYUNUNDA BAŞARILI OLAN İKİ İSİM YEDEKLERİN ARASINA ADINI YAZDIRDI

MasterChef'te gecenin ikinci oyunu yaratıcılık oyunuydu. En başarılı tabağı yapan isim Ümit olurken ikinci olan isim ise Rabia oldu.

MASTERCHEFTE HANGİ İSİMLER ELENDİ?

Yarışmaya veda eden dört isim ise Hüsnü, Atakan, Nergiz, Nejdet oldu.