Cadde Masterchef'te bir eleme adayı daha belli oldu! Somer Şef kaşık attı

Masterchef'te bir eleme adayı daha belli oldu! Somer Şef kaşık attı

27.08.2023 - 00:14 | Son Güncellenme:

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde bir eleme adayı daha belli oldu. Masterchef'te eleme adayı belli olmadan önce bir yarışmacıya kaşık atıldı. İşte Masterchef'te yaşananlar...

Masterchefte bir eleme adayı daha belli oldu Somer Şef kaşık attı

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etmişti. Mavi ve kırmızı takımının mücadelelerinin ardından eleme adayları Tolga, Gamze, Dilara, Ayaz, Barış ve Eray olarak sıralanmıştı. Ekrana gelen son bölümde ise diğer yarışmacılar eleme adayı olmamak için mücadele etti.

Haberin Devamı

KATMER YAPTILAR

Yarışmacılar eleme adayı olmamak için iki etaplı oyunda mücadele etti. Yarışmacılar ilk olarak en iyi katmeri yapmaya çalıştı. En iyi katmeri Esra yaptı. Esra'dan sonra en iyi katmeri yapan ve ilk turdan elenmekten kurtulan yarışmacılar Hasan, Kıvanç, Çağatay, Suna,  Alican, Azize olarak açıklandı. 

LİMON TUZU VERİLDİ

İkinci tur için kalan yarışmacılara limon tuzu verildi. Yarışmacılar limon tuzundan yaratıcı tabaklar yaptı. Yarışmacılara yaratıcı tabakları için 45 dakika süre tanındı. Yarışmacılar tabaklarını bitirdikten sonra sunumlara geçtiler. Mehmet Şef yaptığı açıklamada, "Bizim için verimli gün çok güzel tabaklar var" dedi. Somer Şef, "Normalde bu masayı alıyorsunuz biliyorsunuz ama bu sefer lazım olacak" diyerek kaşığı bıraktı.

Haberin Devamı

Masterchefte bir eleme adayı daha belli oldu Somer Şef kaşık attı

SOMER ŞEF AÇIKLADI

Somer Şef sözlerinin devamında kaşığı alan ismi şu sözlerle açıkladı: Aramızda şunu konuştuk sonuncu olan tabak bile başka bir yarışmada birinci olabilecek tabak. Bugün kötü bir tabak yok diyebiliriz aslında. Ama birimizin elinde kaşık varsa çok iyi bir tabak var demek. Bu gece şeflerin oy birliğiyle birinci olan ve ilk Masterchef All Star altın kaşığını alan yarışmacı Barbaros.

Masterchefte bir eleme adayı daha belli oldu Somer Şef kaşık attı

SON İKİYE TAHSİN VE BATUHAN KALDI

Eda, Tanya, Sergen ve Sefa'nın da çıkmasının ardından son ikiye Tahsin ve Batuhan kaldı. Bu hafta eleme potasında mücadele edecek olan yarışmacı Batuhan olarak açıklandı.