Cadde MasterChef'te çift kılçık krizi! 'Başımıza ilk defa gelen bir olay'

MasterChef'te çift kılçık krizi! 'Başımıza ilk defa gelen bir olay'

25.07.2022 - 11:52 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İkinci turda üçlü düelloların yaşandığı yarışma, 24 Temmuz Pazar akşamı 19'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. MasterChef Türkiye'nin son bölümüne; Yunus Karaca'nın tabağının değerlendirildiği anlar damga vurdu. İşte detaylar...

MasterChefte çift kılçık krizi Başımıza ilk defa gelen bir olay

Milliyet.com.tr
Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye 2022'nin 24 Temmuz Pazar akşamı ekranlara gelen 19'uncu yeni bölümünde Yunus, Neco Usta ve Vural'ın düellosu dikkat çekti. En iyi yemeği yapmak için canla başla mücadele eden üçlüden Yunus'un tabağı, MasterChef tarihine geçti.

Haberin Devamı

İlk turun ardından bir kez daha şeflerin karşısına çıkan Yunus, Neco Usta ve Vural, verilen sürede en iyi balık köftesi ve muhammarayı yapmak için ter döktü. Balıklarını kendileri açıp fileto haline getiren yarışmacılar, kılçık konusunda şefler tarafından uyarıldı.

MasterChefte çift kılçık krizi Başımıza ilk defa gelen bir olay

Süre bitince tadım aşaması başladı. İlk olarak Neco Usta'nın ardından Vural'ın yemeklerini tadan şefler, son olarak Yunus'un tabağını denedi. İlk tadımı yapan Mehmet Şef'in ardından Somer Sivrioğlu'nda kılçık çıktı. Bu hem Yunus'u hem de şefleri şaşırtırken; Danilo Zanna tadıma geldi.

Balık köftesinin tadını bakmak için bir lokma alan Danilo Şef, bir anda Somer Şef'e dönerek "Sen kılçık mı çıkarttın?" diye sordu. Ardından da ağzına gelen kılçığı hem jüri üyesi arkadaşlarına hem de yarışmacıya gösterdi.

Haberin Devamı

"TARİHE GEÇTİ"

Bunun üzerine konuşan Somer Sivrioğlu, "Hatırladığım kadarıyla böyle bir şey ilk kez oluyor. Mehmet Şef de kılçık çıkmayıp biz de çıkması..." dedi. Söze giren Mehmet Yalçınkaya ise "Ve çift kılçık. Tarihe geçti" diyerek Somer Şef'i destekledi.

MasterChefte çift kılçık krizi Başımıza ilk defa gelen bir olay

Yaşadığına üzülen Yunus Emre ise "O kadar da özendim şefim. Kılçıklarıyla falan çok uğraştım. Ama işte çıkınca çıkıyor. Şansım yokmuş" ifadelerini kullandı.

Somer Şef ise "Bizim de başımıza ilk defa gelen bir olay. Hem çift kılçık hem de balık köftesi gibi bir yemekte" dedi.

DÜELLOYU KAZANAN İSİM

Ardından sonucu açıklamak için yarışmacıları öne çağıran jüri üyeleri, ilk olarak Yunus'u yolladı. Ardından turu geçen yarışmacının Vural olduğunu açıkladılar. Neco Usta'yı uğurladıktan sonra konuşan Somer Şef, tabağının çok başarılı olduğunu ve karşısında kim olursa olsun bu tabağı geçmenin kolay olmayacağını söyleyerek Vural'ı tebrik etti.

YUNUS KARACA KİMDİR?

Öte yandan MasterChef 2022'ye ikizi Emre Karaca ile katılan Yunus Karaca, 26 yaşında ve aslen Çorumlu'dur. İki yıldır İstanbul'da yaşayan Yunus Karaca, mesleğe işletmeci olan babasının yanında başladığını söylemişti.

İlk turda aynı kıyafetlerle peş peşe stüdyoya girerek şefleri şaşırtan Karaca kardeşler, tek yumurta ikizi olduklarını söylemişti.

MasterChefte çift kılçık krizi Başımıza ilk defa gelen bir olay