Cadde Ceylan belli oldu! Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan'ı kim oynuyor? Ceylan kimdir, hikayesi nedir?

Ceylan belli oldu! Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan'ı kim oynuyor? Ceylan kimdir, hikayesi nedir?

04.11.2021 - 00:20 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisine son haftalarda Ceylan karakteri damga vuruyor. Han'ın İnci'den de önce olan kız arkadaşı olduğu bilinen Ceylan, Han'ı büyük ölçüde etkiler. Peki, Masumlar Apartmanı Ceylan kimdir?

Ceylan belli oldu Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylanı kim oynuyor Ceylan kimdir, hikayesi nedir

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na Ceylan karakteri damga vurdu. Uzun süredir Han'ın aklını meşgul eden Ceylan, sonunda yılların ardından Han ve ailesinin hayatına dahil olur. İzleyenler ise 'Masumlar Apartmanı'na Ceylan'ı kim oynuyor?' sorusunu yönlendiriyor.

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI CEYLAN KİMDİR?

Dizide sıklıkla adı geçen Ceylan, bir şekilde Han ve ailesinin hayatına yeniden girer. İnci'nin acısını henüz unutamamış olan Han, Ceylan'ın evine gizlice girer. Ekran başındakiler ise Ceylan'a kimin hayat verdiğini sorguluyor. Ceylan'ı ise Özgü Namal veya Melis Sezen'in oynayacağı iddia edilmişti ancak Namal'ın dizi kadrosunda yer almayacağı belirtildi. Ceylan'a kimin hayat vereceği yeni bölümlerde netlik kazanacaktı ancak Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Ceylan'a başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz hayat verecek.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ayhan adında bir kardeşi vardır.

5,5 yaşında ailesiyle beraber İstanbul'dan İnegöl'e taşındı. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Meslek lisesinde bilgisayarlı muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden birincilikle mezun oldu. Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Bir Bulut Olsam dizisiyle ünlendi. Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe Abbasova"'yı canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde Deniz, Muhteşem Yüzyıl: Kösemde ise Halime Sultan karakterini canlandırdı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden "Merve Aksak"'ı canlandırdı.