Cadde Masumlar Apartmanı Gamze kim, gerçek adı nedir? Gökçe Aydın kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Gamze kim, gerçek adı nedir? Gökçe Aydın kaç yaşında?

09.03.2021 - 22:34 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisinde Gamze rolü ile ekranda olan Gökçe Aydın kim, nereli soruları aratılıyor. Neriman'ın sınıf arkadaşlarından olan Gamze, Ege'nin de kız arkadaşı rolüne hayat veriyor. Masumlar Apartmanı Gamze'nin gerçek adı sorgulanıyor. İşte Gamze karakterini oynayan Gökçe Aydın'ın biyografisi...

Masumlar Apartmanı Gamze kim, gerçek adı nedir Gökçe Aydın kaç yaşında

Gökçe Aydın, TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gamze karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Genç oyuncu Aydın, İstanbul'da doğdu ve eğitimini Ege Üniversitesinde tamamladı. Gökçe Aydın, oyunculuk alanındaki eğitimini ise Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu'nda yaptı. Gökçe Aydın kim?

Haberin Devamı

GÖKÇE AYDIN KİMDİR?

Gamze karakterini oynayan Gökçe Aydın, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversiteyi İzmir Ege Üniversitesinde okudu. Ege Üniversitesinde Tarım Bölümü ve Bahçe Bitkileri alanında yüksek lisans yapan Gökçe, oyunculuk eğitimine Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu’nda başladı. 

Oyunculuk yapmanın yanı sıra temel diksiyon ve oyunculuk eğitimleriyle gelişimine katkı sağlamayı sürdürüyor. Oynadığı diziler arasında; Masumlar Apartmanı, Tutunamayanlar, Canevim, 4N1K: Yeni Başlangıçlar gibi prodüksiyonlar bulunuyor. Dizi projelerinin yanı sıra birçok reklamda da boy gösterdi. Gökçe İngilizce ve İtalyanca olmak üzere iki dil biliyor.