Cadde Masumlar Apartmanı konusu nedir, oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı hangi gün?

Masumlar Apartmanı konusu nedir, oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı hangi gün?

08.12.2020 - 20:20 | Son Güncellenme:

TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı, dört kardeş ve onların aşkları ile olan ilişkilerini anlatıyor. Her hafta salı akşamları TRT1'de sevenleriyle buluşan Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunda Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu gibi isimler yer alıyor. İşte, Masumlar Apartmanı hikayesi...

Masumlar Apartmanı konusu nedir, oyuncuları kimler Masumlar Apartmanı hangi gün

Gülseren Budayıcıoğlu'nın kitabından ekrana uyarlanan Masumlar Apartmanı, bir ailenin sırlarla dolu hayatını ekrana getiriyor. İzleyiciye farklı duygular yaşatan dizi, yayınlandığı gün en çok izlenenler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunun başarısıyla sosyal medyanın da gündemine oturuyor. 

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. 

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda: Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.