Cadde 'Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler yaşanacak?

'Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler yaşanacak?

25.04.2022 - 09:55 | Son Güncellenme:

Başrolleri Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın paylaştığı, TRT 1 dizisi 'Masumlar Apartmanı', 26 Nisan Salı akşamı ikinci sezon 68'inci bölümüyle ekranlara geliyor.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler yaşanacak

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle dikkat çekiyor. Peki Masumlar Apartmanı'nda bu hafta neler yaşanacak? İşte cevabı...

Haberin Devamı

Apartman sakinlerinin çöp daireyi öğrenmesi ile Safiye ve Gülben’in yıllarca korktukları kabus gerçekleşmiştir. Safiye, kimsenin yüzüne bakacak halde değildir ve kaçar gider. Perişan haldeki Safiye’yle konuşmaya çalışsa da ona bir türlü ulaşamayan Naci, son çare olarak doktordan yardım ister.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler yaşanacak

Gülben, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla utançtan kahrolmuştur. Fakat en beklemediği kişi, desteğiyle onu ayağa kaldırır. Han ise bir yandan ablaları için endişelenirken, diğer yandan da gösterdiği çaba ve sergilediği değişim ile Ceylan’ı şaşırtmaya devam eder.

Masumlar Apartmanında bu hafta neler yaşanacak

Safiye, doktorla konuşmasının ardından radikal bir karar alır. Bu kararı uygularken çok daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır. Safiye’nin değişiminden umutlanan Naci ise sınırları biraz daha zorlamaya karar verir.

Yazarlar