Cadde Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin!

Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin!

04.11.2022 - 07:25 | Son Güncellenme:

Magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki gün iki güzelle görüntülendi. Ünlü şovmenin yanındaki kişilerin yüzünü saklaması dikkatlerden kaçmadı. Erbil, şarkıcı Nükhet Duru’nun çok konuşulan 'tayt' açıklaması hatırlatılınca, "Ben tayt giymiyorum. Yakışan giyecek. Güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Kilolu olan tayt giymesin" yanıtını verdi.

Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET
Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları, akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri dönmüştü.

Haberin Devamı

“HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ DURUMA GELDİK”

Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım" demişti.

APANDİSİT AMELİYATI OLDU

Yaşadığı sağlık sorunlarından sonra ekranlardan uzak kalan ve bir süredir TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, sevenlerini bir kez daha korkuttu. Önceki gece evde fenalaşan ünlü şovmen, apar topar Atakent Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Apandisit ameliyatı olan 65 yaşındaki Erbil'in sağlık durumunu yakın arkadaşlarından Ercan Avşar, sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

"DURUMU ÇOK İYİ ŞÜKÜR"

Ercan Avşar, yayınladığı kareye; "Babacığım bugün apandisit ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var" notunu düştü.

Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin

YANINDAKİ GÜZELLER YÜZÜNÜ SAKLADI 

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Arnavutköy Danış isimli mekana girerken görüntülendi. İki güzelle görüntülenen komedyen, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken, güzeller ise yüzünü saklamayı tercih etti. Erbil, daha sonra gazetecilerin isteği üzerine çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin

"FAKE HESAP OLABİLİR"

TikTok’ta canlı yayın yaparken ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu dile getiren ünlü komedyen Erbil, “TikTok’ta canlı yayın yaparken birden Cristiano Ronaldo ile karşılaştım. Önce selamlaştım, beni tanıdı. Eşi ve çocukları vardı yanında. Ona el salladım. ‘Fenerbahçe’ye gel’ dedim. Fake hesap da olabilir ama Dubai’deydi. Yaşı kaç olursa olsun 40 yaşında da olsa o disipliniyle isterim ki Fenerbahçe’ye gelsin. Ali Koç için hayal yok, o istese alır” açıklamasından sonra konu TikTok üzerine devam ederken Mali, “TikTok’ta günde 50 dolar kazanıyorum. Öyle yüksek paralar yok” dedi.

"TAYTI YAKIŞAN GİYECEK"

Şovmen, geçtiğimiz günlerde Nükhet Duru’nun tayt olayına değinen muhabirlerin sorusuna “Ben tayt giymiyorum. Nükhet Hanım dediyse doğru söylemiştir taytı. Yakışan giyecek, güzel bacakları olan, uzun bacakları olan giyecek. Kilolu olan tayt giymesin. Mesala düzgün fiziği olan Serenay Sarıkaya gibi güzel bacakları olan birisi, Aleyna Tilki, Dua Lipa giysin. Dibine kadar giysin” açıklamaları ile yine şaşırtmadı.

Mehmet Ali Erbil: Taytı Serenay Sarıkaya giysin