Cadde Mehmet Ali Erbil torunuyla hasret giderdi

Mehmet Ali Erbil torunuyla hasret giderdi

16.04.2021 - 12:05 | Son Güncellenme:

Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan ve günden güne iyileşen Mehmet Ali Erbil'in Muhsine Kamiloğlu ile evliliğinden olan kızı Sezin Erbil, dün babasını ziyarete gitti. Erbil'e minik kızı Elisa da eşlik etti.

Mehmet Ali Erbil torunuyla hasret giderdi

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in durumu gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil torunuyla hasret giderdi

"TORUNUM GELMİŞ"
63 yaşındaki Erbil'i önceki gün Muhsine Kamiloğlu ile evliliğinden olan kızı Sezin Erbil ve torunu Elisa ziyaret etti. Devam eden tedavi süreci nedeniyle evden dışarı çıkmayan Mehmet Ali Erbil, torunu ve köpeği Köpük ile birlikte geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabından yayınladı.

"İYİ Kİ DOĞDUN İLK GÖZ AĞRIM"
"Torunum gelmiş" ifadelerini kullanan Erbil, 39 yaşına giren kızı Sezin Erbil'in doğum gününü ise, "İyi ki doğdun ilk göz ağrım" sözleriyle kutladı.

Mehmet Ali Erbil torunuyla hasret giderdi

DÖRT KEZ EVLENDİ
Mehmet Ali Erbil, bugüne kadar dört kez nikah masasına oturdu. İlk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapan Erbil'in evliliği 4 yıl sürdü. Bu beraberlikten kızı Sezin dünyaya geldi.

Ardından kendisi gibi oyuncu olan Nergis Kumbasar ile evlendi. Ünlü şovmenin bu ilişkisinden de Yasmin doğdu.

Haberin Devamı

2001-2003 yılları arasında Sedef Altıntaş ile birliktelik yaşayan Erbil, son olarak Tuğba Coşkun ile nikah masasına oturdu. Erbil'in bu evliliğinden de oğlu Ali Sadi dünyaya geldi.