Cadde Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor!

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor!

25.05.2024 - 11:00 | Son Güncellenme:

Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, bir YouTube programına telefonla bağlandı. Erbil, "Gülseren'in ailesi ilişkinize nasıl bakıyor?" sorusu üzerine telefonu sevgilisine verince; genç kadın hem ailesi, hem de ünlü şovmen ile ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

Ünlü şovmen Şovmen Mehmet Ali Erbil (67) ile 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ceylan, ayrılığın ardından "Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim" demişti.

Haberin Devamı

"Dört aylık bir ilişkimiz olduğu için, aynı evde yaşadığımız için kopmamız biraz zor oldu" şeklinde konuşan Ceylan ile Erbil ayrılığa uzun süre dayanamayarak, 2024'ün ilk günlerinde tekrar bir araya gelmişti.

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Mali, Başak Çokan'ın YouTube programına telefonla bağlandı. Erbil, "Gülseren'in ailesi ilişkinize nasıl bakıyor?" sorusu üzerine telefonu sevgilisine verdi.

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

"AİLEM, MALİ İLE İLİŞKİMİ MAGAZİNDEN ÖĞRENDİ"

Ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Gülseren Ceylan, şu ifadeleri kullandı:

Ailemle daha önce hiçbir problemimiz yoktu. Yaş farkından dolayı sorun yaşadık. Mali'den haberleri de yoktu, magazinden öğrenince bir anda böyle bir şey oldu. Ben de hayatıma pek insanları karıştıran biri değilim, ailem bile olsa. Bir çılgınlık yaptım, aşkımın peşinden gittim. Pişman değilim, yapacak bir şey yok. Babam vefat etti zaten. Annem de Türk değil. İki tane ağabeyim var, onlar tabii Türk erkeği olduğu için biraz yaş konusunda sorun yaşadılar.

"Bilmiyorum, çok mu duygusuzlar? Beni bir kere aramadılar. Ben olsam arardım. O yüzden ben de yanlış bir karar verdiğimi düşünmüyorum. 10 aya yaklaşıyor, hiç arayıp sormadılar. Ben 26 yaşındayım, kendi kararımı kendim alacak yaştayım. Yaş farkı sorununu anlıyorum, hak da veriyorum, böyle düşünmeleri normal. Ama beni bu denli silmelerini anlamadım. İnsan ne olursa olsun arada bir arar, aileler çocuklarını böyle yalnız bırakmamalı. Sonuçta dünyaya gelmeyi ben seçmedim."

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

"BENİM İÇİN MUTLU OLMALARI GEREKİRDİ"

Ben ailem ile Mali'yi hiç muhatap etmedim, Mali'yi strese sokmak istemedim. Ailem az çok görüyordur Mali'nin beni ne kadar sevdiğini, sahip çıktığını, hiç kimseye karşı ezdirmediğini. Hâlâ böyle düşünüyorlarsa ben bir şey diyemem. İki günlük bir şey olsaydı haklı olabilirlerdi ama adam her şeyi yapıyor benim için. Ailemin de bunu görüp benim için mutlu olması gerekirdi. Ailem Almanya'da, normalde Türkiye'de yaşıyorduk ama bir süre sonra annem orada olduğu için ağabeylerim de gitti. Ben 12 yaşındayken annem-babam ayrılmıştı. Annem yurtdışına gitmişti, biz ağabeylerimle birlikte babamla kaldık. Erken olgunlaştım, evle ilgili her şeyi ben yaptım. Annemle kopuk bir ilişkimiz vardı hep.

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

"Şu anda çalışmıyorum, Mehmet Ali onun yanında olmamı istiyor. Zaten şu anda çalışmaya ihtiyacım yok. Mehmet Ali aptal bir adam değil. İlla ki beni denemiştir, tartmıştır. 10 aydır benim yanımdaysa, demek ki beni farklı bir kefeye koymuş. Aramızdaki yaş farkını bazen çok küçük şeylerde hissediyoruz. Mesela ben daha çok dışarı çıkmak istiyorum, Mali de artık evde oturalım, film izleyelim istiyor. Bir de aşırı kıskanç! Kısa giyinmiyorum artık bir yere giderken. 'Ben Türk erkeğiyim, kıskanırım sevdiğimi' diyor."

Mehmet Ali Erbilin sevgilisi Gülseren Ceylan: Ailem benimle konuşmuyor

"YAŞSIZ BİR ADAM O"

Ceylan'ın bu açıklamaları, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla TV 8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına da konu oldu. Programın dünkü konuğu Fatih Ürek, Ceylan-Erbil ilişkisini değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Ali'de şeytan tüyü var zaten. Yaşsız bir adam o. Mehmet Ali vazgeçilmez, ona kimse küsemez; çok iyidir, çok duygusal bir adamdır. Gülseren Hanım, mutluysanız yaş farkına bakmayın. Mehmet Ali'yi mutlu ediyorsan, bırakma onu. Evlen. Mehmet Ali'yi zaptetmek zor ama hayatındaki insanı sever o. Merhametlidir. Hiçbir çocuğunun annesini mağdur etmedi.